[V.I.P]Karşı PC'ye Sızma Detaylı Anlatım [RAT VİDEOLU]

Sagopa K

Kıdemli Üye
10 Haz 2016
3,678
42
Melankolia
SuperOnline de mantık aynı olmaz mı? Yukarıdaki gibi komut penceresinden deneyin.Olmazsa en kötü ihtimal arayın SuperOnline yi.Kardeşim port açamıyorum oradan açın bana diyin hallolmalı.

Ha şu var yine yanlış bilmiyorsam, SuperOnline ek ücret istiyormuş azıcık.Ödeme olmadan port açılmıyor.

Yani sen istiyor port, ateşleyecek birkaç lira.

Aynen Port açmak superonline da paralıymış bende 2 gündür uğraşıyordum :RpS_confused:
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
90
34
Gökyüzü
Link.tl sitesini geçemiyorum bi problem mi var ?
Evet bir sıkıntı olmalı.Aslında o link tl yi de başka bir şey ile uğraşmak adına koymuştum ya gereği kalmadı.Kaldıracağım bir ara.Darkcomet dosyalarını şimdilik başka yerden temin edebilirsiniz.Ben daha sonra linkleri toparlarım.Zaten sanıyorum ki kısa sürer o hata.


istemıyor ucret felan?

Ben direk olarak kullanmadım fakat kullananlar öyle olduğunu söyledi.Yeni bir gelişme yoksa istiyor olmalı.
 

LuchadoR

Uzman üye
20 Eki 2012
1,353
0
~~
Konuyu VIP odasından size taşımak istedim.Basit bir konu aslına bakarsanız.Ama en ince detayına kadar yazılı,görselli,videolu. Basit de olsa örnek olması adına bir konuyu size çıkarayım dedim :) VIP'in asıl işi birebir eğitim ve destek.


konuda ki linkler kırılmış sanki?kontrol edebilirsen iyi olur,beni sürekli link. im sayfasına yönlendiriyor en son..
 

KAGA2o

Yeni üye
28 Haz 2016
9
0
28
Diyarbakır
Karşıdakine nasıl yedireceğimizide anlatsaydn cok iyi olrdu ben yeniyim pek anlamyrum bu konuyuda ele alırsan sevinirim saygılar
 

CryOfWar

Yeni üye
21 May 2016
21
0
Heryerde aynı, darkcomet tamam çalışıyorda eyer biraz detaylı incelerseniz program 2 taraflı çalışmakta nasıl yani derseniz şöyle:
siz birinin bilgisayarına sızmak veya bir bilgisayarınızı faklı bir bilgisayardan yönetmek için kullanmaktasınız fakat siz programı açtığınızda ilk hatayı yapmış oluyorsunuz çünkü programı açtığınızda başka biri de sizi izleyemekte yani açıkçası rat atarken rat yemek gibi.
bunu nasıl buldum diye aklınızdan geçireceksiniz şu şekilde, Herhangi bir network protokol analizi programı ile "mesela WireShark" açıyoruz ve ip protokol analizi yapıyoruz eyer programı ilk baştan açmadıysanız ve diyer tüm internete bağlı programlarınız kapalıysa herşey normal seyreder fazla veri trafiği olmaz fakat programı açtıysanız ve ip analiz ederseniz
çok açık bir şekilde veri trafiği gözükür sabit karşı taraf ip sini görebilirsiniz isterseniz ip tracker ile nereden bağlandığına bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.