VDS sunucuya minig yapma

roper2001

Üye
24 Kas 2019
82
0
Arkdaslar ufak bi kartimda 50 TL var VDS alıp minig yapabilirmiyim yotube baktım 1 video var 2 yıl önceydi oda bu işlerde bilgili olan yZabilirmi
 

weychel

Yeni üye
7 Nis 2020
46
9
Merhaba,

Şimdilik buraya bir kaç arama terimi bırakayım;

  • xmrig (monero mining)
  • Google colab (ücretsiz script script çalıştırmamıza yarayan hizmet) Burada bir süre mining yapılıyor fakat kısıtlamalar var ben size ücretsiz bir şekilde nasıl yaparsınız anlatacağım konuda. şimdilik burada deneme yapabilirsiniz xmrig github kurulumu ile.
  • Birçok notebooks hizmetlerinde mining yapılabilir selenium ile basit bir bot yazarak otomatik hale getirirsiniz.
  • Minexmr (mining havuzu) burada mining hızını ne kadar kastığını günde ne kadar kazandırır vs görebileceksiniz.
  • Ücretsiz deneme süresi veren vps ler mevcut yüksek özelliklere sahip olanlar da var AWS, digitalocean, Azure
  • AWS ve Azure algılıyor fakat gizleme taktiği mevcut digitalocean ise mining havuzunun portunu 4444 veya 7777 yaparak hiç bir şey yapmadan 2 ay boyunca kazım yapabiliyorsunuz.

Bu işte çok fazla kazanç var millet pastanın büyük kısmını kenara bıraktığı için o pastadan çok büyük pay alanlar oluyor. Benim gibi.

Bu konuları uzun süre deneyimledim boş vaktimde sizin de uğraşarak çok fazla kazanmanızı sağlayacak bir konu açacağım. İyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.