Web Tasarım Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By Ghost

Katılımcı Üye
11 Tem 2013
941
2
C:\Linux
Özgün çalışma konusunda baya durumum kötü profesyonel olmasada orta seviyeye kadar bi eğitim almak isterim :)

Yaz benide :)
 

Raphers

Adanmış Üye
31 Ağu 2014
7,286
5
System.Net
Web tasarım bende katılmak isterim doğrusu. Böyle bir şey arıyordum.
Html,Css,Js biliyorum az çok veritabanlarından da anlıyorum katılmak isterim :)
 

harundemka4

Katılımcı Üye
17 Eki 2012
772
2
İstanbul
Arkadaşlar Ekip Alımları Şuanlık Kapalı . Uğraştığımız Bazı Tasarım Örneklerinide Bittiğinde Atacağım Az Kaldı Projeler Yakında :). .
 

harundemka4

Katılımcı Üye
17 Eki 2012
772
2
İstanbul
Selamun Aleyküm , İyi Akşamlar :) Sorular Gelmeye Başladı , Yavaştan da Başlamamız Gerek Klüp Açılalı Baya Oldu . Bazı Arkadaşlarla Çıkardık Bir İki Şeyler. Tüm Grup Grup Üyelerimizden Yeni Projemize Destek Bekliyoruz.
Proje;
-TÜRK HACK TEAM WEB TASARIM GRUBU'nda Bulunan Tüm THT Üyelerimiz İle Birlikte ve THT'de Bulunan Ast Üst Teğmen / Yüzbaşı Rütbesi Her Ne Olursa Olsun Katılım Yapabilecekleri Bir Proje Oluşturuyoruz. THT Grafikerleri İle Anlaşmalı Olacak Olan Bu Projede Bilgisayarı olan herkesin web tasarım yapıp, interneti olan tüm üyelerin yaptığı tasarımı internete sunabileceği Profesyonel Bir Çalışma Olduğunu Baştan Belirtelim. Her Hafta Her Gün Ayrı Projelerimizin Bulunduğu , Hiç Bir Ücret Talep Etmediğimiz, Web Tasarım Klüplerine Taş Çıkaracak Bir Proje ! :)


PROJE KONUSU YAYINLANDI ! TIKLA !
 
Son düzenleme:

harundemka4

Katılımcı Üye
17 Eki 2012
772
2
İstanbul
Arkadaşım , 10 Kişiye Ders Verip Belli Bir Yere Getirene Kadar Uğraşıp Dersini Bitiriyorum. Sonraki 10 Kişiyide Alıp Eğitiyorum. Bendekide Kafa . 20-30 Kişiyi Hep Beraber Nasıl Alayım da Eğiteyim ? Ha Eğitime Gelmeyip Klupte Boş Duranlar Varsa 1-2 Kişi Açığımızı Tamamlayıp Onları Eğitiyorum.
 

QuantumShark

Katılımcı Üye
19 Nis 2015
635
0
Benide alırmısınız klubunuze. Pek birşey bilmıyorum web tasarımla ılgılı öğrenmek istiyorum sadece :)
 

harundemka4

Katılımcı Üye
17 Eki 2012
772
2
İstanbul
Alımlar Devam Ediyor . Alabileceğimiz Kadar Aktif Eleman Alıyorum . 20 Mayıs Web Tasarım Ayaklanma Günüdür ! Kulüp Üyeleri , Duymadık Kalmasın !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.