WhatsApp Hack! Hedef Kişinin Mesajlarını Okuyun, Mesaj Atın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan-aktas

Yeni üye
5 Ocak 2010
5
0
O zaman karşı tarafa deyin ki, whatsapp 1 yıl süresi doldu artık para istiyor ama rehberden rastgele birini seçip ona kod gönderdi ve o kodu girersem lisansım 1 yıl daha uzayacak, yardım eder misin? Dediğin anda kodu verir yüksek ihtimal. Verirse hem kurban hem de sen o whatsappı aynanda kullanırsınız çünkü mac adresim kesinlikle değişti diyorsun.

Yardimlariniz için sagolun, ama bu sistem kesinlikle calismiyor. Kendime ait 3 whatsaap adresim var onlarda denedim.
Kodu yolladigim telefondaki numarayi MAC ini degistigim telefona girdiğimde whatsaap MAC degisikliig yaptigim telefonda calisiyor, ANCAK bu seferde asil ilk yüklü telefonda tekrar tanimlama isteyerek hata veriyor.

Calismalariniz ve emeğiniz için yinede teşekkürler..
 

serkan-aktas

Yeni üye
5 Ocak 2010
5
0
Ayrica söylemek istiyorum ki, bu sistemin calismadigi kanatine varip yüklediğim programlari silmeme rağmen Telefon resmen kafayi yedi. Kendi kendine Wlan i acip kapatıyor, yada internet baglantisi kesiliyor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum..
 
6 Tem 2014
250
0
Telefon root ve rom işlerinden anlamayan uzak dursun ,cihazınıza yazık edersiniz bir heves uğruna ,kardeşim her şeyi dediğin gibi yapmama rağmen sonuç alamadım.Önerdiğin her metodtan bahsediyorum yaklaşık 7 saattir uğraşıyorum 3 farklı cihazdan denedim onay kodu kısmını geçemiyorum.
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Arkadaşlar, yöntemi ben hariç bir kişi bile çalıştırıyorsa benim için o yöntem çalışıyor demektir.. Belki cihazınızda bir sıkıntı var, kullanıcı hatası var, bilemeyiz o vesileyle yapamadık diye kesin kanılara varmayalım lütfen..
 

sentinusx

Yeni üye
19 Eki 2014
42
0
deneyen varmı veya bu olay oluyor ise bi ekran görüntüsü koysakda bizde bi gaza gelsek... mac adresini değiştiricekler güzel ama çok riskli 1-zaten root bi yere kadar garantide lakin mac deiştimi garanti iptal.ayrıca bu yalnış bi hatada telefonun kırılıp tekrar yüklenmesini gerektirir. madem olay mac change yapmaksa webde whatsapp var :D burdan denedinmi??
 

sentinusx

Yeni üye
19 Eki 2014
42
0
abim bırakın oyalamayı madem mac deişicek sistem ben web de herşeyi yaparım...bi ara eski versiyonda yiyor olabilir...nasıl mıtm ataklar http şifrelerini kırıyordu 2 yıl önce şimdi hepsi bitik....zor işler mac falan deiştirmeyin derim ben...
 

klankil1

Katılımcı Üye
30 Haz 2013
859
18
Trabzon
aga ben yaptımda olmadı whatsapp ı yüklediklten sonra numara bölümüne kendi numaramızımı yazcaz kurbanın numarasınımı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.