Whatsapp 'Mesajlar Hazırlanıyor' Yazısında Kalıyor?

Killuakawai

Yeni üye
30 Ağu 2019
10
3
Arkadaşlar merhaba, android telefonumda WhatsApp uygulamasına girmeye çalışıyorum mesajlar hazırlanıyor lütfen biraz bekleyin diyor ve uygulamada hiçbir şey yapamıyorum tek o ekran gözüküyor ve herhangi başka bir şey yok ortadaki daire dönüp duruyor sadece. Silip yeniden yükle diyeceksiniz fakat silip yükleyemem 4+ senelik sohbet geçmişi var ve telefonda yeterli alanım olmadığı için yedekleme almamıştım yani eğer silersem tüm mesajlarım gider. Uygulamaya giremediğim için ise yedekleme de alamıyorum. Hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Tıkladığım gibi bu ekran karşıma çıkıyor. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum çok acil şimdiden sağ olun.

Bu şekilde kalıyor:
 

Senior Beyaz

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
474
136
root@beyaz:
Merhabalar,
Kullanabileceğiniz başka bir telefon varsa eğer uygulamayı o telefona taşıyıp yedek alabilirsiniz diye düşünüyorum. Daha önce denemedim tam bir bilgim yok fakat mesajların gideceğini düşünmüyorum. Sorunun kaynağı depolama alanınızın yetersizliği diye düşünüyorum. Eğer dediğim yöntem işe yararsa bilgilendirebilir misiniz?
İyi Forumlar...
 

Siber Turk

Katılımcı Üye
16 Ocak 2016
328
5
46
Genelde PC ve Telefonlarda çare Restart atmaktır. Uzun süre açık olan telefonda kasılma ,yavaşlama sorunu yaşanabilmekte.
Önce bir temizlik sonra restart etmeni öneririm.
 

Killuakawai

Yeni üye
30 Ağu 2019
10
3
Arkadaşlar telefona en az 20 30 kere reset attım düzelme olmadı. Whatsapp'ı güncelledim yine bir şey değişmedi. Zorla durdur yaptım kaç kere yine de düzelmedi. Gerçekten de depolama alanıyla ilgili olabilir önerinizi deneyeceğim fakat depolama alanı ile ilgili olsaydı çok uzun zaman önce bu problemi yaşardım senelerdir max 100mb boşlukla kullanıyorum telefonu. Ayrıca uygulamayı taşıma olayını tam anlayamadım maalesef. Nasıl taşıyabilirim ki tüm dosyalarıyla beraber?
(10 gb yer açtım ve hala giremiyorum. Belki de birkaç saat o ekranda bırakmam gerekiyordur bilmiyorum...)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.