Whatsappda Sevgilinize Gelen Mesajları Anlık Olarak Takip Etmek

Sanayeryokburada

Uzman üye
10 Tem 2015
1,828
1
Bu Konuda Sizlere Eşinizin, Sevgilinizin, Çocuğunuzun veya Arkadaşınızın Whatsapp Konuşmalarını Anlık Olarak Takip Etmenizi Sağlayan Bir Android Uygulamasından Bahsedicem. Şimdilik Sadece Android Platformlara Göre Tasarlanmış Olan Bu Uygulama WebWhatsappdan Esinlenerek Yapılmış Bir Uygulamadır. Çalışma Mantığı WebWhatsapp Gibidir Ama Biraz Daha Geliştirilmiş Olduğunu da Belirtmeliyim. Uzak Mesafelerden ve Farklı Ağlarda Bulunan Cihazlardan da Konuşmaların Aktarımını Yapabilmektedir. Aynı WebWhatsappda Olduğu gibi QR Kod Aracılığıyla Bağlantı Sağlanıyor ve Anlık Mesajları Takip Etmek Mümkün Hale Geliyor.

Sizlerinde Whatsapp Mesajlarınızı Bu Şekilde Anlık Olarak Takip Eden Bir Tanıdığınız Olabilir. Bu Durumu Engellemek İçin Whataspp Ayarlarından -> WebWhatsapp Bölümüne Geliyorsunuz ve Tüm Bilgisayarlardan Çıkış Yap Butonuna Tıklayarak Bu Durumundan Kurtuluyorsunuz. Herkese İyi Forumlar.


Uygulama Adı : Whatsapp for Whatscan

hqdefault.jpg


1OxZ7VnTRV4FKdCieD23uDCorpkwOlqdNkFZOyAgAO4DOxr-zCyxV15sG8PAb1GdxQ=h900
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

spravci

Uzman üye
21 Ağu 2017
1,431
1
Nereye...
Eline Sağlık
Ama Dikkatli Yapmak Lazım Çünkü Eğer Başka Birisine Yaparken Adam Yakalayıp Şikayet Ederse Yapanın Başı ÇOK Ağrır.
 

Hisarrzul

Katılımcı Üye
23 Eyl 2016
423
0
Gecmiste kalmis olmayan seyi ne weriyorsun önlemi alindi böyle seylerin .....ditttt.ditttttt.....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.