GNU/Linux Wifi adaptörsüz wifi nasıl hacklenir?

etobako

Üye
15 Eki 2012
56
0
İstanbul
Öncelikle merhabalar, bilgisayarıma virtual box aracılığı ile kali linux kurmak istiyorum fakat merak ettiğim bir konu var bilgisayarımda kablolu internet var WiFi adaptörü vesaire mevcut değil bu şekilde de ağ hackleyebilir miyim şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

blacksmt

Uzman üye
27 Haz 2020
1,121
225
CyberKeTa
Wifi adaptörü olmadan kali üstünde sadece müzik dinler dosya taşırsın site hacklemek zafiyet aramak sızmak wifi hack için açıkçası hack için elbet bir adaptöre ihtiyaç vardır.
 

ZVkill3r

Katılımcı Üye
16 Tem 2019
487
50
Cevap: Linux Hakkında

peki kali linux ile hack üzerine neler yapabilirim

etobako wifi hack dışında pek çok şey yapabilirsin. tek gereken şey ethernet bağlantısıdır. sql vb zafiyetler bulup site hack yapabilirsin, trojan oluşturup sosyal mühendislik ile karşıya yedirebilir, tam kontrol sağlayabilirsin, yine sosyal mühendislikle fake script kullanarak çeşitli platform kullanıcı hesaplarını (instagram,twitter,netflix,steam,google vb) ele geçirebilirsin. ve daha pek çok iş yapabilirsin. internet bağlı olsun yeter.
 

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,396
1,574
Instagram
Cevap: Linux Hakkında

peki kali linux ile hack üzerine neler yapabilirim

Merhaba
Kali Linux ile Web site açıklarının tespiti, şifre kırma testleri, sızma testleri, exploit (sömürme) testleri, ağ güvenlik açıkları tespiti gibi çok sayıda siber güvenlik ve hack aracı vardır. Şimdi buraya bu konu hakkında eğitim veren bir eğitim seti ve bir youtube kanalının linkini bırakıyorum

Eğitimler için:

https://www.turkhackteam.org/linux/1591692-kali-linux-egitim-seti-byhantr.html
https://www.youtube.com/c/SiberKampüs/videos
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.