Windows Kaldırmadan Linux Kurma

HKT

Üye
30 Eyl 2017
66
0
windows kullanıyorum windowsu kaldırmadan nasıl linux kurabilirim eski konulara baktımda güncelmi diye güvenemedim bilen varsa yardım edebilirmi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Makineye kurmak istersen dual boot (GRUB) yöntemini yapabilirsin.
Sanal makineye kurmak istiyorsan sanal makine programlarını kullanabilirsin.
 
20 Nis 2015
113
0
linux mint xfce kullanıyorum hem windows hem linux yüklü windowsu silmeden kurarken yanına kurdum boot ederken hangisini başlatacağını soruyor pek zorluğu yok araştırıp öğrenebilirsin :)
ve şunuda söyleyeyim sanal makine eğer pc'in düşük sistemse berbat çalışıcaktır benim sistemim çok eski 2 gb ram 512 mb ekran kartı falan filan windows berbat çalışıyor iken linuxda kasma dahi yok ve sanal makineye xp kurulu normal olarak windows 7 kurulu oda oyun için diyebilirm :
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.