Yabancı Dizi Önerisi.

cowboygiz

Üye
24 Haz 2015
85
0
Arkadaslar yeni bir diziye başlamak istiyorum ama istedigim tarz bir dizi bulamiyorum. The walking dead gibi the 100 gibi dunyada sadce belirli insanlarin kaldigi ve onlarin basindan gecen olaylari anlatan bir dizi between gibi. Aklinizda varsa boyle bir dizi benimle paylaşır misiniz?
 

Regoan

Katılımcı Üye
6 Ağu 2015
420
0
İstanbul
Arrow ve prison break izleyen biri olarak izlecekseniz şöyle özetliyim.
Arrow başları çok güzel ama ortalarda dağıtıyor ve neredeyse sürekli aynı şey yaşanıyor.
prison break de çok iyi hapis bölümleri mükemmel ancak dış dünya saçma kovalamaca sevmiyorsan ve thedorda sevmezsen sürekli aynı şey olduğundan sıkılırsın.
THE LAST SHİP DÜNYA SONU DİZİLERİNDEN BİRİ onun dışında ı am legend World War Z Scott Adkins tren filmi gibi şeyler izleyebilirisn film olarak
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.