Yandex mi & Google Chrome mi ?

Black Power

Özel Üye
8 Tem 2012
11,765
22
Başlayalım?
2 sinin arasında pek bir fark yok aynı bile denilebilinir sadece yandex in arama motoru grafiksel acıdan bir nebze daha önde olduğu için bnm hoşuma gidiyor hepsi bu geri kalan özllkleri chorme nin alt yapısı ve operanın turbo boost özelliğini almış diyebiliriz. Sonuç olark şu an chromedan yazıyorum :D tavsiye ederim güzeldir ama chrome kadar değil ;)
 

HackerTime

Katılımcı Üye
27 Kas 2010
616
0
Uzayda
kesınlıkle yandex kardesım ben cok sık darkorbit oynarım o yuzden tarayıcılar benım ıcın cok onemlı bazen oyunda savaş felan yaparken arkadan gaz amaçlı youtube den muzık açarıdım :D crohome donup çokerdi :D yandexte video bıle ızlıyorum ... yandex browser iyidir ama arama moturunu google yap :D yandex yan sekmede açıyor deli oluyorum :D
 

Whatsapp

Üye
6 Ocak 2013
99
0
Trabzon
Sorunun cevabı : Google Chorome

Açıklama: Usta Yandex Browser tamamıyla Chorome'nin tasarımını ele alarak yapmış. Hemen hemen hiç değişiklilik yapmamış. Ayrıca Google Chorome'nin hızı 5x ise Yandex Browser'in hızı 2x. Artık değerlendirmeni sen yap. İyi çalışmalar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.