yardım samsung galaxy mini pc den kiesle güncelleştirme yaparken yarıda kaldı :(

51emre

Üye
29 Eki 2012
64
0
ya samsung galaxy mini pc ye kies yükledim güncelleştirme yapıyodum şarjı full değildi %8 de takılı kaldı yarım saat felan sonra kapatmak zorunda kaldım acil kurtarma felan yaptım ama olmadı :( şarjı bitik felan mı acaba şarjda şuan ama ekran ilk açılıyodu siyah ekran geliyodu biraz uğraştım hiç açılmaz oldu aklımdan şarjın bittiği onun için hiç açılmaz olduğu geldi inş. öyledir yardımcı olabilirmisiniz ?
 

horanta

Katılımcı Üye
9 Ocak 2013
599
0
Gaziantep
Kardeşim bak sana şöyle anlatım sen ilk başta evillordun dediği gibi kiese bağla kies'den rom'u yükle kies başarız olursa odin programını indir pc'ne ondan sonra samsung galaxy mini için gerekli olan romu odinin bot pencerisinden seç daha sonra ops uzantılı dosyayı odinin ops seçeneğine koy daha sonra usb kablosu ile telefonunu pc'ye bağla start de öylede romu yüklemiş olursun seninki yine şanslısın softbricks olmuş bende galaxy-s vardı fullbriciks olmuştu
Odin:S5570_Odin Multi Downloader v4.38.exe
Ops:TASS_v1.0.ops
Samsung galaxy mini 2.3.6 (orjinal rom) :GT-S5570_FWD_S5570JVKT1_S5570OJVKT1_S5570XWKT2_S5570JVKT1 - Download - 4shared
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.