Yeni Ekip Arkadaşı

Team Xeon

Üye
23 Eyl 2013
54
0
öncelikle Selamın aleyküm dahademin yani 22=10 sıralarında kayıt oldum uzun zamandırda düşünüyorum öyle büyük birşey istemiyorum sizden beni aranıza kabül etmenizi hatta aralarınızda benim gibi yeni başlıyanlar varsa ekip olalım (team) olalım arkadaş olalım dost olalım kanka olalım bişi olalım yani arkadaşlar ögrenmeye açıgım yani taş kafa degilim birkere göstermek bile nerdeyse yeter direk kaparım arkadaşlar 1= >> yeni başladım ne yapmam gerekir nerden başlamam gerekir
2=>> aranızda bana arkadaş olacak arkadaşlar filan varsa mesaj atılıyorsa mesaj atsın facesini skypesini fark etmez hemen eklerim zaten samimi biriyim direk uyum saglarım bu satırı okuyan bütün arkadaşlarla bütün kalbimle teşekkür ederim.. iyi forumlar :RpS_rolleyes: Not= çok yeniyim yanlış yere açtıysam özür dilerim konuyu taşırmısınız
 
Son düzenleme:

LoLoo

Katılımcı Üye
28 Eyl 2012
547
0
İstanbul
bi hackerin yapabiliceklerini mesela site kapatır turkHackteam simgesini koyar işte servera saldırı yapar kod yazar delphi c## gibi programları kullanmayı bu arada hemen cevap yazdıgınız içinde çok teşekkür ederim
bi hackerin yapabiliceklerini mesela site kapatır turkHackteam simgesini koyar işte servera saldırı yapar kod yazar delphi c## gibi programları kullanmayı bu arada hemen cevap yazdıgınız içinde çok teşekkür ederim
Öncelikle Programlama veya Web sitelerindeki açıklarla uğraşmak için ikisinden birini seçmen gerekiyor . Kendine bir hacker diyebilmek için öncelikle çok uzun bir zamana ve çok fazla tecrübeye ihtiyacın var . Programlama ise mantığını daha öne çıkardığın bölümdür .

Hack bölümünde ; Açıklar vardır ve bu açıklar kullanılarak siteler erişime engellenir veya imza bırakılır (uzmanlık alanım değil) .
Programlama bölümünde ise ; Temel kodlar vardır ve sen bu temel kodları birleştirerek daha karmaşık kodlar üretirsin .

İki bölümünde ayrı bir zevki vardır . Bir hacker sitelere imza bırakarak veya onları erişilemez hale getirerek zevk alır ve ün toplar . Bir yazılımcı ise yaptığı programlar ve oluşturduğu algoritmalar ile ün kazanır aynı zamanda ne kadar güçlü algoritmalar oluşturup ; programın ne kadar kullanılırsa çok güzel bir haz alırsın :)

Aynı zamanda bizim biricik Grafik - Takımımızıda unutmamak gerekiyor :) Biricik dediğine bakma yaptıkları hiçbir şeyi ben beceremiyorum :RpS_w00t: . Grafikte ise tasarlarsın ve hayal gücünü kullanırsın . Yaptığın eserler doğal olarak görsel bir haz verir ayrıca ne kadar özgün ve hoş , etkileyici çalışmalar yaparsan o kadar beğeni toplar ve o kadar haz alırsın :)

Öncelikle bölümüne seçmelisin . Hangisi sana daha yakınsa onu seçmen gerekiyor tabi hepsi için biraz fedakarlık yapman gerekiyor .

Mesela ben programlama ile uğraşıyorum ve bazen öyle anlar oluyorki "Abi bırak vallahi çıldırıcam şimdi olmuyor işte " diyorum fakat kimi zaman bir nescafe kimi zaman biraz dışarı çıkıp dolaşmak tüm sorunları çözmen için gerekli zamanı sana sağlar . Mantığına ve fikirlerine güveniyorsan yazılımcı olmak tavsiyemdir .

Tabi seçeceğin alanın hakkında forumda araştırma yaparak daha sonra o takımlarda olan insanlara sorular sorarak bilgi toplaman gerekir . Emin ol bilgisayara ilgin varsa bölümlerden birini seçerek ona bağlanıcaksın :)

İyi forumlar , forumumuza hoş geldin :RpS_rolleyes:
 

tempatik16

Üye
23 Eyl 2013
225
0
Kostarika
SaTaNiSTiMaM CVP yazma demiş özür dileyerek yazıcam Team Xeon kardeşim hack işi ile uğraşacam dersen bilmen gereken ler öncelikle hack yasalarda da suç teşkil eder yani birsiteye girip imza bırakacan veya kısa bir süre erişim i engelleyecen burda yapacağın iş tek bir PC üzerinden yapacam diyorsan eğer bunu sağlayacak programlar baya pahalı ücretsiz olanlar sa mutlaka iz bırakır seni ele verir öncelikle kulandığın program ın yazılım ın ne işe yaradığını iyice araştır bir facebook sitesi 10000 den fazla server tarafından korunmakta senin yerel bir haber ajansı veya bir dandik siteye giriş veya erişim engelleme işi için bile birden fazla PC ye ihtiyacın olacak yada çok sağlam donanımlı pc ye nekadar çok PC o kadar uzun zaman erişilmezlik ve şaşırtma unutma her sitenin bir güvenlik duvarı var ilk işi giren IP leri hafızaya almak en ufak hata seni içinden çıkamayacağın bir belaya sokar önce iyice tanı ve öğren
 

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
Tıkla
Verdiğim Keylooger iyi kardeşim .
Tıkla izle
ilk verdiğim linki indir sonra 2.linki detaylı olarak incele anlamassan keyloggeri bi araştır taraştır çözersin keylooger başka kişinin pcsine gittiğinde klavyeden yazılan şeyleri gmailine atıyor facebook&twitter& oyun çalarsın bu şekilde iyi forumlar .
 

Team Xeon

Üye
23 Eyl 2013
54
0
çok teşekkür ederim

|| Becerdim tşk ederim bunuda ögrendik || fakat attıgım şeyleri anlıyanlar oluyor keyloger diye direk bu .exe filan gözükmemesi için napabilirim ico nasıl eklerim yani resmini klasör gibi yaparsam anlamazlar heralde şimdiden tşkler || :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.