Yerel Ağ Üzerinden Ortak Hatırlatma Programı Beta (Personel Bilgilendirme Sistemi)

Aftemelouchos

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,695
2
Balıkesir -- Erdek
9zygy.png


Programın Amacı Ne? Ne işe yarar ?

Kısaca anlatmaya çalışayım Prgoramın amacı yerel ağ üzerinden hatırlatma ve bilgilendirmeye yarar.Tabi bu işlemleri yaparken her kullanıcının kendine ait kullanıcı ve şifresi bulunmaktadır.Kullanıcılar giriş yapmadan hatırlatma mesajını ekliyemezler ancak eklenen mesajları programı ilk açtığı anda görebilicektir.Bu işlemleri yaparken bu program bütün bilgisayarlarda kurulu olması gerekir.Ortak bir hatırlatma ve bilgilendirme programı.
Program daha bitmedi beta aşamasında devam ediyor.Daha kapsamlı birşeyler yapmaya çalışıyorum program hakkında burada detaylı bilgiyi vericem önerileriniz varsa dikkat alınacaktır.
Program 2 farklı veritabanıyla çalışmaktadır.
1-Access database
2-Mysql

Yukarıda verdiğim görüntüde kullanıcı giriş yapmdan önceki halidir.Bazı menüler kullanıcıya göre sınırlandırılmış ve kapatılmıştır.

9zywu.png



Burada ise admin isimli kullanıcı giriş yaptıktan sonraki görüntü

9zz0u.png


Yukarıda verdiğim ekranı sadece admin isimli kullanıcı giriş yapabilir ve access veritabanımızın adını ve yolunu girerek programı işleme başlatır.


9zz6r.png


Burada kullanıcıya verilen şifreyi kullanıcı kendisine göre yeni şifre oluşturabilir.

9zzd4.png


Burada ise kullanıcı sadece kendi eklediği mesajları görebilir ve düzenliyebilir.

9zzgh.png


Kullanıcı burada kendisine göre Bilgilendirme mesajlarını 1 gün öncesinden uyar diyerek eklenen mesajlar bir gün öncesinden ekrandan görünecektir.Eğer bu bölüm işaretlenmezse program eklenen mesajı ogün geldiğinde ekrana yansıtacaktır.

9zzkm.png


Burada kullanıcı kendisine göre yazı tipi ve yazı rengini ayarlayabilir.
Grafik tasarımı ilerki zamanlarda yapılacaktır.Bu anlattıklarım Mysql database versiyonu içinde geçerlidir.Selametle

Programa ek olarak santral için ayrı bir ekran yapılacak burada santral eklenen mesajları ileriki tarih ve geçmiş tarihteki mesajları görebilecek.



 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.