Yetenekleriniz ile para kazanma

Lederheld

Katılımcı Üye
14 Şub 2016
922
4
Arkadaşlar bugün ki konumuzda sizlerin kendinizde bilgisayar üzerinden yetenekli olduğunuzu düşündüğünüz konular üzerinden kazanç elde etmeyi ele alacağım.Anlatım tamamen bana aittir.Teşekkür ederseniz pek makbule geçerim elimden geldiğince sizler için faydalı konular açmaya çalışıyorum.Şimdi anlatıma geçelim.

Kendinize sorun: Benim yeteneğim ne?

Örnek cevaplar:
-Grafik tasarım
-Web tasarım
-Makale yazma
-Site editörlüğü
-İçerik bulma

Gibi bir çok yeteneğiniz olabilir.Şimdi bunları nasıl kazanca çevireceğiz?​


KESİNLİKLE REKLAM AMACI GÜTMÜYOR

Vermiş olduğum BU siteden kendinize bir ilan oluşturun yeteneğinizi yazın resmi ve güzel anlatmaya özen gösterin.Genelde bu sitelerde site editörleri,grafik tasarımcılar ve makale yazarları aranmaktadır.

Sizlerde açtığınız ilan ile kendinize iş bulabilirsiniz.Ben daha önce buralarda yapmış olduğum işlerdem toplamda 350 TL kazandım yaptığım işler ise paraya ihtiyacım olduğunda falan ilanım şu şekilde oluyor: Sitenizde veya diğer platformlarda uygun fiyatlara bot yorum v.b işlemler yapılır.Bir kaç tane ilanımda ise makale yazımı ve site editörlüğü ile kazanmıştım.




SON YAPTIĞIM İŞTE Kİ ÖDEME KANITI :
Yaptığım iş iş yeri olan bir abimizin google maps üzerindeki iş yeri profiline 5 yıldız verip olumlu yorum atmak toplamda 40 olumlu yorum ve 5 yıldız atmıştım.


 
Son düzenleme:

Altrezae

Katılımcı Üye
14 Eki 2015
792
0
Böyle işlerden para kazanılabilir ama wm aracı ve r10 artık ölmüş durumda deniliyor.
 

Lederheld

Katılımcı Üye
14 Şub 2016
922
4
Böyle işlerden para kazanılabilir ama wm aracı ve r10 artık ölmüş durumda deniliyor.

Tamamen ölmüş sayılmaz be hala ekmek çıkıyor :)

PHP kodlama işlerinden çok kazandım tek seferde 1.000 TL kazanmışlığım vardı.

Kodlama da iyi para var bir arkadaşım PHP kodlama işinden tek seferde 17.000 TL kazandı ve bir kez daha farklı bir iş yaparak 15.000 TL kazandı geçtiğimiz günlerde ailesinin biraz desteği ile ve daha önceden de biriktirmiş olduğu para ile kendine tertemiz bir araba çekti :)

Paylastıgın İçin Ellerine Saglık Kardeşim Umarım Paraya İhtyacı Olan Herkez Görmüştür

Yorumun için teşekkür ederim :) Amacım herkes kazansın diye paylaşıyorum :) Herkes bildiklerini paylaşmalı.Genelde insanlar kazanç sağladığı bilgileri vermezler bu çok yanlış birşey herkes kazanmalı :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Elvin111

Katılımcı Üye
14 Tem 2015
353
0
arkadaslar grafik tasarim beceriyorum para kazanmama yardimci olan varsa 50% ni alir )
 

Novic

Katılımcı Üye
29 Ağu 2015
467
0
bu iş sayfalarını ölmüş diyenlerden yeni güncel sayfaları bekliyorum
 

osm4nl1evl4d1

Kıdemli Üye
15 Mar 2017
4,776
10
T Ü R K
wm de çalıştım bi ara güzel para kazandırıyor , ilk başta referans amaçlı yapın eğer beğeni gelirse önünüz açılır ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.