Youtube içerik önerisi

Temun

Üye
15 Eyl 2018
165
0
Türkiye
kardeşim sıfırdan başlıcaksan film videoları at ben attım birtane 300 binden fazla izlendi sonradan kanalım kapandı o başka konu ama film izleyenelr çok ülkede at onları
 

iOPTIC96

Üye
11 Ağu 2018
125
0
Far Far Away
Youtube da kanal açmak için biraz geç olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin. Oyun, inceleme ve filme yönelme derim zaten her 5 kanaldan biri onlardan oluşuyor. Youtube bitki örtüsü oyun oldu.
 

Hll qnq

Uzman üye
17 May 2016
1,399
2
fikir paradır dostum. bedava fikirle anca olanı yaparsın oda fikir değildir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.