ByToluidin
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
550

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Sabit konuların tozunu alsanız? Bahar temizliği zamanı gelmedi mi?
    • Beğen
    Tepkiler: Aydogan'
    Aydogan'
    Aydogan'
    Esenlikler dilerim,

    Forumumuzda yer alan sabit konular için halihazırda yöneticilerimizin çalışması mevcuttur. Sabit konulları güncellemek biraz zaman alsa da ilerleyen süreç içerisinde çalışmalar tamamlanmış olacaktır.

    Anlayışınız için teşekkür eder,
    İyi forumlar dileriz.
    Denizin ortasında fırtınaya yakalanmışsanız güvenli liman için artık çok geç. Can yeleğini giyin ve bütün ağırlıklardan kurtulun.
    Hekim hekimliğini yaparken hekimlikten kazandığı parayı mı gözetir?
    Hastasının işine geleni mi?
    ""
    Neredeyse üstteki hiç kimse alttakilerin yukarı çıkmasını istemez. Bu sebeple şirketi batırmaya razıdırlar ama çalışanların üste çıkmasına razı değildirler. Bu hem kibirden, hem makam sevgisinde gelir.
    ByToluidin
    ByToluidin
    İnsanoğlu güzel makamlara gelip güzel koltuklar sahibi olunca o koltuğu bırakmak istemez. Bu doğasında var insanoğlunun. Ama büyük şirketlerdeki bu yöneticilerin bu özellikleri çoğu ufak çalışanın ayrılıp kendi işini kurmasına veya daha küçük şirketlere kaçmasına sebep olmaktadır.



    Neticede bu o büyük şirketlerin pek umrunda olmaz. Ama kaybettikleri değerler onlara bir nesil sonra iflası getirebilecek zararlara sebep olur. """
    Bilgiye çok kolay ulaşılan bu çağda, cehalet ve zamanı boşa harcamak bir tercih. Aksini tercih edenlerin hayrına ilerliyoruz.
    KaptanTR
    KaptanTR
    Katılıyorum, günümüzde bilgiye ulaşmak gerçekten de çok kolay. İnternet ve dijital kaynaklar sayesinde hemen hemen her türlü bilgiye anında erişebiliyoruz. Bu durum, bize cehaleti reddetme ve zamanımızı daha değerli kılmak için büyük bir fırsat sunuyor. Ancak, bilgi bombardımanı içinde doğru ve faydalı bilgiyi ayırt etmek de büyük önem taşıyor. Bu yüzden, bilgiye ulaşmak kadar, bu bilgiyi eleştirel bir şekilde değerlendirip, doğruyu yanlıştan ayırabilmek de önemli.
    WHITERUBY
    WHITERUBY
    Bilgiye erişim 10x arttıysa bilgiye ulaşma yolunda çeldirecek yolların sayısı 100x arttı.
    Fakat hepsi yine tercih, kürdan kadar ince otokontrol direğine sahip olamayan insanlar...
    Anında nakavt😮‍💨
    ""Bitmez. Bitmeyecek. Halen bir takım meseleleri kelime sınırı olmadan tartışmak, alım-satım vs. yapmak, spesifik konuları konuşmak gibi alanlarda forum formatının yerini hiç bir şey tutamaz.""
    ""Hiçbir statü yükselmesinde taviz vermeyin.İş başka dostluk başkadır.Her istenileni vermeyin. Emek veren kazansın.""
    "Ayrica piyasadaki forum sitelerinin %99'u teknolojik olarak yetersiz. Arama duzgun calismaz, ayni konular acilip durulur, anlamsiz kategorizasyonlar kafa karistirir, bebelerin sacma mesajlari ile ortam kirlenir."
    Emeklilik Güzel Ama Malum Şartlar Hayatı Çekilmez hale getiriyor Malesef Sağlık olsun iyiyim teşekkür ediyorum Sizleri sormalı @ByToluidin
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. 'Albatros
  2. Arslan'
  3. CEPATR
  4. SosyalAjans
  5. narkotix7
  6. 'Türk
  7. sasorii
  8. BÜRKÜT'
  9. Ɲémesis
  10. Kruvazör
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.