Logo tasarım

Mr Knight

Katılımcı Üye
18 Mar 2018
326
2
R U S Y A

Abiler merhaba logo yaptırmak istiyorum da ücretiyle Bu logonun TCS versiyonu, C ve S arasında Türk bayrağı olacak şekilde olacak, yapabilecek varsa ulaşırsa çok sevinirim saygılar
 

H@cked BaBy

Medyanın Yıldızı
28 Haz 2023
2,535
1,084
Arkana bak
Merhabalar,

Kendinize logo yapmak isterseniz şu konuya bakın derim;

Eğer logo yaptırmak istiyorum diyorsanız bu konuya bakın derim;

İyi forumlar.
 

Mirliva

Administrator
26 Mar 2016
5,083
6,150
[C*]
Merhaba, Bu alanın amacı tasarım konusunda herhangi bir bilgi edinmektir. Yardımdan maksat iş yapmak değil, bilgi verme temelinde bir yardımdır.

İlan vermek için ticaret bölümünü kullanabilirsiniz.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.