Selamun Aleyküm.Benim bilgisayarım da son 1 aydır bir sorun çıktı ne yaptıysam düzeltemedim. Bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Teamviewer ile Pcnin Özellikleri:
- Dell inspiron 3521
- İ5 (1.70 ghz)
- Lap top
- 500 Gb hard disk
- 4 gb ram
- 2 gb ekran kartı
- 4 çekirdekli
- windows 8
Sorun şöyle ;
Bilgisayarım bozulmadan 3 gün önce acayip bir şekilde donma yaşatıyordu. ne yaptıysam olmadı.
ben de bişi olmaz herhalde dedim uğraşmadım. 3 gün geçti pc yi açıyorum açılmıyor hoşgeldiniz ekranında takılı kalıyor. kaç kere denedim bir kaç şey ama çözülmediği için Format atmayı denedim dvd den ama olmadı Cd ' yi okuyor kurulum başlıyor dediğin de takılı kalıyordu.
Windows 8 atmayı denedim aynı şekil de vista yı da denedim olmadı aynı şeyler..
Multiboot tan yaptım oldu bilgisayar açıldı ama ondan sonra yine de donuyordu. 2 gün geçer geçmez açılmadı bu sefer hoşgeldiniz ekranı değil. bilgisayarı ilk açtığım zaman donuyordu Dell logosu ondan sonra bişi gelmiyordu ne denediysem olmadı. Ben de sizden yardım istiyorum.
Edit: Error Code 200-01 42
Validation 110596
Msg: Hard Drive 0 - S/N S2X1JB0CB66149, short self test unsuccessful.
Diyor.
Son düzenleme:


