LİNUX KULÜBÜ JSQL Injection Aracı Kullanımı

xelarmenbyhacked

Uzman üye
5 Ocak 2013
1,558
3
Merhabalar ben Xelarmen. Linux Kulübünün yeni üyesiyim ve araçların kullanımlarına dair paylaşımlara başlayacağım takipte kalın..

Video Anlatım Linki: https://youtu.be/mLbvE7Qu8rs

JSQL: Veritabanı tarama aracıdır ve tabiricaizse havij in muadilidir. Kullanımı çok basittir ve görsel bir pencere ile çalıştığı için yapabileceğiniz seçenekleri size sunuyor.

g97Mz0.png



Uygulamamız yukarıdaki gibidir.
Adresi girin yazılı yere açıklı sitenin adresini yazıp enter yaptıktan sonra direk olarak taramaya başlıyor. Ardından tablolar geliryor. Tabloların içeriklerine ulaşmak isterseniz tıklamanız yeterli sadece.
Byq7RV.png


Bilgilere ulaşmak istediğiniz tablonun içinden seçim yaptıktan sonra tabloya sağ klik yapıp "THREAD YÜKÜ" dedikten sonra şekildeki gibi bilgiler önünüze seriliyor. Bundan sonrası sizin keyfinize kalmıştır..
POyJob.png


Ek olarak uygulamanın SQL Shell,bruteforce gibi birçok özelliği mevcut. Url yazdığımız menüden gezinebilirsiniz.

NASIL KURULUR?

https://github.com/ron190/jsql-injection/releases

Linkten uygulamanın jar halini indirin. Ardından indirdiğiniz "JAR" dosyasının üstüne sağ klik yapın. Özellikler-->Erişim hakları sekmesinden "Bir program gibi çalıştırmaya için ver" i aktif edin. Bu işlemden sonra dosya özeller penceresini kapatabilirsiniz.
zJ6oMj.png


Sonrasında dosyanın bulunduğu dizinde sağ klik yapınız ve "ucbirimde aç" diyiniz. burda dosyanın
Kod:
ls
komutunu yazdıktan sonra isminin yeşil renk ile yazılması gerek. Dosya ismimiz yeşil ise komutumuz:
Kod:
./dosya_ismi
Bu komutu vermemiz ile birlikte uygulamamız çalışmaya başlayacaktır.

Videolu anlatımını da yakında çekmeyi planlıyorum.
İyi forumlar...

 
Son düzenleme:

Matrix24

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,685
0
istanbul
pekı bunda pypass ozellıgı varmı yoksa havıj vs dıger programlar gıbı manuel e mı basvurmamız gerekır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.