Dostum dönebilir dedim zaten her self xss storede dönse self xss olmazdı bu 1.
Google da söylenen herşeye inanıyorsanız kendi sitemden bu konu hakkında makale yazarım en üstte çıkartırım ozaman böyle mi inanacaksınız bu 2.
Yabancı kişilerin raporlarını okuyorum düzenli olarak ister h1 olsun ister bugcrowd olsun isterse ytde poclar olsun adamlar neler yapıyor neler. Siz daha googlede araştırmaya devam edin başkalarının ne yaptığına bakmayın bu 3.
Kendinizi sadece gogıl amcada self xss nedir ne işe yarar diye yazıp kendinizi kandırmayın bu 4.
forumda bulduğum self xss 'i storede döndürmeye çalıştım döndürdüm de fakat forumda bazı komutlar yasak olduğu için işlemedi örnek (********.domain) ama burda yazan (docum-ent.doma-in) forumda birazda zaman geçirip bunları öğrenseydiniz biraz gelişmiş olurdunuz veya burda bana bu lafı söylemezdiniz bu 5.
Örnek bazı videolar bırakıyorum belki bana burda laf söyleyeceğinize izlemeyi ve öğrenmeyi seçersiniz umarım
https://www.youtube.com/watch?v=pCJb7azMRuA
https://www.youtube.com/watch?v=bP6JwcDwEZE
Kim ne dediğine inansın dostum kimseyi birşeye inandırmaya çalışmıyoruz icraatimiz burda işimiz burda, teşekkürler
Sağolun.
Gerekli açıklamaları sana yukarıda yaptım dostum iyi günler