İnternetten Para Kazanma

Cix1737

Üye
19 Ağu 2017
184
0
Merhabalar ben İzmirde yaşan öğrenci bir kardeşinizim internetten azda olsa para kazanmak ve bunu ilerde büyütmek istiyorum nereden başlayacağım hakkında hiç bilgim yok maalesef.Yazılım dili mi öğrenmeliyim hangi dilden başlamalıyım yoksa photoshop mu öğrenmeliyim hangisi daha avantajlı olur öneriniz var mıdır abilerim kardeşlerim saygılar iyi akşamlar. (300-500TL Arası ufak bir bütçemde mevcut)
 
Son düzenleme:

caylak95

Üye
10 Şub 2015
148
17
.rat
Link kısaltarak para kazanabilirsin tek yapman gereken insanların o linke tıklamasını sağlamak ama sana yüksek bir bütçe vermez tabi yabancı insanları çekmediğin sürece. ABD asıllı ip'ler tıklarsa dolar üzerinden Türkiye üzerinden giren insanlar için TL üzerinden kazanırsın tabi bunlar yüksek miktarlar değil günlük bi paket sigara parası çıkar tabi senin çalışma prensibine ve hedef aldığın kitleyede bağlı.
Önerebiliceğim burası var: https://bc.vc/



Dil öğrenme konusuna gelince asıl parayı bir dil öğrendiğinde kazanmaya başlarsın Ben C# kulanıyorum gayet memnunum ama Python'un bir çok avantajı olduğu konusunda çoğu insan hem fikir
forumda ücretsiz olarak eğitim seti mevcut onada burdan ulaşabilirsin: https://www.turkhackteam.org/python/1551872-python-egitim-seti.html#post7169489
 
Son düzenleme:

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,085
BL4CKGORE
Selamlar dostum.İnternetten para kazanmak çok basit denemez ama kolay yollarıda elbet var. Link kısaltma dan para kazanmak bana göre çok zor çünkü linklerini koyabileceğin bir telegram adresinin veya fazlaca çevrenin olması lazım.Eğer bir konuda iyiysen (çeviri, video editörlüğü,photoshop vb.) bionluk gibi freelancer sitelerine kayıt olup portfolyona çalışmalarını ekleyip müşteri çekebilirsin.Kripto para borsasına çok girmeni tavsiye etmem çünkü bildiğimiz üzere çok paralar kayboldu ord****azanç yapıcam derken daha fazla zarara girebilirsin. onun haricinde bazı bot siteler oluyor.Bot derken sizin yerinize bi dropshoping gibi sayfa açıyor ve ne kadar yüklerseniz bot o kadar çalışıp referans getirdiğiniz her kişi için %5 geri ödeme yapıyor. Bu bot sitesine örnek olarak Aİ.MARKETİNG i önerebilirim. Tam olarak araştırıp girebilirsin.
 

Cix1737

Üye
19 Ağu 2017
184
0
Çok Teşekkür ediyorum Yani İlk Öğrenebileceğim yazılım dili python peki bu dili öğrendikten sonra bunun üzerinde kendimi geliştirip bundan para kazanabilir miyim?
 

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yard.
5 May 2020
2,295
1,291
K E R K Ü K
python ile veri bilimi bölümünde yüksek paralar kırabilirsin.
diyeceksen şirketlere girecek kadar büyük değilim veya iha, drone v.s yapacak düzeyde maddi birikimim yok,
web tasarımına girebilirsin html, css, js şu 3 ünü öğrenip atılımlarda bulunursan pasif gelir değilde daha üst gelirler elde edebilirsin.
 

hackishack

Katılımcı Üye
20 Haz 2020
824
158
Liverpool UK
Öğrenciysen asıl görevin olan öğrenciliği yapman en doğrusu. Ek zamanlarında yazılım öğrenebilirsin, photoshop öğrenebilirsin, veritabanı öğrenebilirsin... Yapabileceklerinin sınırı yok. Bilgi, paradan değerli sınırlı şeylerdendir. Kıymetini bileni zengin eder. Yeter ki amacından sapmış olma.
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
891
55
word.exe
Merhabalar;

İnternet üzerinden para kazanmak önü çok açık bir yol gibidir. Burada birden fazla çeşit bulunmaktadır. Grafik Tasarımcılığı, Sosyal Medya Mühendisliği, YouTube içerik üreticisi, Tiktok üzerinden bile para kazanabilen insanlar var. Burada tamamen iş size kalmış, hangisi üzerinden para kazanabilirim diye düşünmelisiniz. Neye yeteneğiniz yatkın bunu kendinizle tartışmalısınız. Mesela Grafik konusunda yeteneğiniz var ve iyisiniz. Grafik içeren forumlara üye olarak burada paralı tasarımlar yaptırabilirsiniz. YouTube'da içerik üretenleri bulup Tasarım+Banner yapabilirsiniz. Yani anlayacağınız iş tamamen sizde ve araştırmanızı kalmış bir durum.

Saygılarımla.
 
10 Ara 2017
157
0
İstanbul
yazılım dışında internetten para kazanma şansın çok düşük. eskiden photoshop ve after effects bilgin ile steam de çok fazla tasarım yaparak para kazanabilirdin ama artık talep yok. link kısaltma işleri falan hikaye hiç zamanını harcama. yazılım öğren.
 

saxum

Yeni üye
18 Haz 2021
3
0
23
türkiye
Merhabalar ben İzmirde yaşan öğrenci bir kardeşinizim internetten azda olsa para kazanmak ve bunu ilerde büyütmek istiyorum nereden başlayacağım hakkında hiç bilgim yok maalesef.Yazılım dili mi öğrenmeliyim hangi dilden başlamalıyım yoksa photoshop mu öğrenmeliyim hangisi daha avantajlı olur öneriniz var mıdır abilerim kardeşlerim saygılar iyi akşamlar. (300-500TL Arası ufak bir bütçemde mevcut)
ne kadar sistematik çalışıyorsun bu çok önemli
şuan benim kullandığım iki yöntem var biri bcvc diğeri bir uygulama üzerinden token kazanma şuana kadar 68 dolar kazandım küçük bi para ama başka işlerde çalışamıyorsan bunları dene token uygulamasını meral edıyorsan mesaj atman yeterli
 

Vepers

Kıdemli Üye
26 Ara 2015
2,297
30
21
İstanbul
Borsa öğren, trader insanlar ile sohbet etmeye çalış onların psikolojisini ve parayı nasıl harcadıklarını gör, tecrübe edin.

(Yatırım tavsiyesi değildir.)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.