sedat peker açıklamalar yaptı silahlar elnusraya gidiyor dedi. bir taraftan pkk bir taraftan elnusra=işid=daeş, sedat pekerin açıklaması üzerine bir tane delikanlı savcı harekete geçmedi. neden böyle olduk hep yalanlarla mı hayatımızı sürdürecez. terörle mücadele algı olmuş. Kayyum atmış pkk lı belediyelere sadece pkk lı belediyelerin parasını yesin diye başkanları değiştirmiş. bumudur adalet. 2 terörist babası hamdullah öncel,karıya kıza tecavüz eden ve pkk terör örgütünü yöneten kuran askeri çeliğe suçu ikinci kez tekerrür etmiş diye en az 3 ay 20 gün ceza verildi. ben ülkücüyüm anladım ki oy verdiğimiz parti pkk lıymış. Birdaha oyumu verirsem namerdim. pkk lıdır diye adama 3 ay 20 gün hapis cezası vermişler. adam bangır bangır konuştu şehit olana sen maaşını alıyorsun dedi. ailesine o zaman istersen çalışmasın dedi. yani terörle mücadele adam için algı olmuş 5 yıl sürdü. 5 yıl kimse karışmadı seçimde oy alabilsin diye kobani eylemleriine katılanları yakaladı hapse attı gidin bakın çoğunuda serbest bırakmış. suriyede bizim ne menfaatimiz var. Ülke topraklarımı aldık. oraya askeri göndermişiz askerimiz şehit düşüyor orda. sedat pekerde petrol vurgusu yaptı.
kayyum belediyesinde alın size çalışan pkk lıların listesi. daha çok var elimizde. Bumudur terörle teröristle mücadele. kayyumu terörle mücadele diye atmışsın pkk lı karının fondiğine parmak atanı işe almışsın bumudur terörle mücadele. ?
Buda Diyarbakır Park Bahçe Daire Başkanı Ahmet Özkaraaslan facebook ta paylaşımında benden iyi bir kominist varmı demiş
Öncelikle şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Vatan sağolsun! Ben bu ve benzeri durumu yaklaşık 40 senedir görüyorum.. Bunları bitiriyoruz, sonra dış destek olsun, iç destek olsun sonra tekrar pıtırak gibi bitiyor. Saddam gibi (Kimyasal Ali) fısfıslayalım mı? Saddam'ın sonu belli... Ben açıkça Mansur Yavaş hariç hiçbir siyasetçinin samimi olduğuna inanmıyorum. Hepsinin yurtdışından birilerinden desteği var. Hepsinin derken HEPSİNİ kast ediyorum. Belki arada 2 - 3 fire vardır. Sanki herkes bir şekilde bağlanmış durumda.. televizyon seyreder gibi boş gözlerle seyrediyorlar olup biteni. İşte bu benim tüm direncimi kırıyor. Hiçbir siyasi partiye inanmadığım için kurtuluşumuzu
Yüce Türk Milleti'nin tekrar Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ışığında ve Türk Milliyetçiliği etrafında tekrar aşağıdan teşkilatlanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini ayağa kaldırma gibi bir düşüncem var. Ben davranışlarımı, düşüncelerimi, hatta duygularımı olabildiğince bu hedef için yöneltiyorum.. Rahmetli Atatürk ne demişti: "
Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatan toprağının her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça, vatan terk olunamaz.". İç düşman bana göre 2 ana koldan geliyor:
1- Pkk ve yandaşı küçük sol fraksiyonlar..
2- Fetö - Işid türevi radikal köktendinci oluşumlar ve bunların destekçisi noeliberal, lgbt gibi oluşumlar.. üstelik silah ve uyuşturucu kaçakçıları, kadın tüccarları gibi yerlerden de besleniyorlar. yani 40 yıl öncesinden pek fark yok.. Asker-Polis yakalıyor siyasetin bir kolu olan adalet serbest bırakıyor. Cezalar son derece hafif. O kadar hafif ki namuslu insanlara yaşam hakkı bile kalmayabiliyor.. Şu geçtiğimiz 1 yılda olan en olumlu şey Azerbaycan'ın Karabağ'ı kurtarmasıydı. Oysa Türkiye'de yüzlerce, belki binlerce kadın kardeşimiz azgelişmiş caniler tarafından tecavüze uğrayıp öldürüldü. Ben 50 yaşındayım, hayatımda böyle vahşeti 1992 sürecinde gördüm.. Ama kadına her zaman saygı vardı. Bence kadın kutsaldır ve onlara kalkacak eli kırmak hem insanlık hem de VATAN görevidir. Türk kadını, en kötü olasılıkla kendi savunmasını hazırlayacaktır.
Bunların şehitlerimizle ne ilgisi var? Asker, Güneydoğu'da şehit düşünce Türkiye'de o olaylar oluyor. Bundan yurtiçinde beslenenler de var. Onun için şehit düşmek değil, daha çok kelle almak hedeflenmelidir. Nasıl dronlarımızla pkk ve uzantılarını böcekler gibi ezdiysek, yine ama başka yöntemlerle o o.ç.leri cezalandırmanın yollarını bulmalıyız. Bizden (Türkiye Cumhuriyeti) bahsederken KORKUDAN TİR TİR titremeliler. Çünkü onlar bizim Askerimize Polisimize güç kullanıyorlar. Çiçekle gelmiyorlar. Bunları yaparken demokrasiyi unutmamalıyız. Çünkü o beyinsizler arasına karışmış aptallar bulunabilir.
Suriye'de niye bulunuyoruz? Biz, Bop'çuların açmaya çalıştıkları Terör Koridorunu (Kuzey Irak'tan başlayarak Akdeniz'e ulaşmaya çalıştıkları) kestik. Eğer El Bab'ta, İdlib'de gerileseydik Suriye'deki savaşın TÜRKİYE'ye sıçrama olasılığı çok yüksekti.
Bu olayın 24 Temmuz'da (Lozan Barış Anlaşması) olmasının anlamı ayrıca değerlendirilmelidir.
Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet, geride kalan eş, çocuk ve akrabalarına sabır diliyorum.
Tanrı, Türk'ü korusun ve yüceltsin.
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.
Ne mutlu Türk'ün diyene!!!

Ya istiklal ya ölüm!!!