robertolondon
Yeni üye
herkese merhaba
0day satışı yapabileceğim uzun zamandır bir marketplace arıyorum acaba nasıl bulabilirim?
Syg
0day satışı yapabileceğim uzun zamandır bir marketplace arıyorum acaba nasıl bulabilirim?
Syg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne için arıyorsun hocamherkese merhaba
Uzun zamandır bir marketplace arıyorum acaba nasıl bulabilirim?
Syg
Marketplace derken bilindik olanları zaten sizde biliyorsunuzdur.Selamlar, marketplace arayışın ne üzerine olduğuna göre seçeneklerin değişir. Eğer genel bir ticaret yapacaksan Trendyol, Hepsiburada veya Amazon en mantıklıları. İkinci el veya daha hızlı bir alışveriş için Facebook Marketplace, Sahibinden ve Dolap gibi yerlere bakabilirsin. Dijital ürünler veya hizmetler içinse Bionluk, Fiverr veya Etsy gibi platformlar işini görür
Ne için arıyorsun hocam
- Amazon
- eBay
- AliExpress
- Etsy
- Fiverr
- Upwork
- Facebook Marketplace
- Instagram Shop
- Trendyol
- Hepsiburada
- n11
Selamlar, marketplace arayışın ne üzerine olduğuna göre seçeneklerin değişir. Eğer genel bir ticaret yapacaksan Trendyol, Hepsiburada veya Amazon en mantıklıları. İkinci el veya daha hızlı bir alışveriş için Facebook Marketplace, Sahibinden ve Dolap gibi yerlere bakabilirsin. Dijital ürünler veya hizmetler içinse Bionluk, Fiverr veya Etsy gibi platformlar işini görür.
0day satmak için arıyormuş başlığın değiştirilmesi konunun anlaşılmasını bozduMarketplace derken bilindik olanları zaten sizde biliyorsunuzdur.
Marketplace den kastınız nedir?