Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usta net yavaş diye belki giren olmaz diye bi denedımama arkadaşlar indirmişler hemen
:trl
aynen ustam bir sorum olacak bu alımı nasıl yapıyoruz tam olarak ben iki üç sefer kırdım fakat yanlşmı yaptım bilmiyorum all users bölümünden diğerlerini delete edip your profile bölümünden generate password diyip orada çıkan password u kopyalayıp uptade ettim fakat 1 hafta sonra siteler joomla tabanında yeniden açıldılar benmi hata yaptım:secretOlsun Kimin Hackladığının Çok Önemi Yok. Sonuçta TurkHackTeam Ailesinden Biri Hacklamiştir.
aynen ustam bir sorum olacak bu alımı nasıl yapıyoruz tam olarak ben iki üç sefer kırdım fakat yanlşmı yaptım bilmiyorum all users bölümünden diğerlerini delete edip your profile bölümünden generate password diyip orada çıkan password u kopyalayıp uptade ettim fakat 1 hafta sonra siteler joomla tabanında yeniden açıldılar benmi hata yaptım:secret
eyvallah zone alma ile ilgili yönledirebileceğin konu varsa sevinirimHayır Kardeşim Hata Sende Değil. Site Hacklandıktan Sonra Sitenin Yöneticisi Ya Uğraşıp Düzeltir Ya da Siteyi Siler. Password'u Değiştirsen de Bu Bulunmasını Engellemez, Bulunmasını Uzatır. Çünkü E-mail'den Geri Alabilir Passwordu. Hackladığın Sitenin Zone'sini Alman Gerekiyor.
eyvallah zone alma ile ilgili yönledirebileceğin konu varsa sevinirim