1 Milyar Virüsü Bu Program Temizledi! -Sizde Kullanın

sefasss

Katılımcı Üye
29 Ağu 2009
839
0
~EfS@Ne~
1 Milyar Virüsü Bu Program Temizledi! -Sizde Kullanın


1 Milyar Virüsü Bu Program Temizledi!
Kötücül yazılımlara savaş açan Malwarebytes ekibi, bilgisayarlara bulaşan zararlı yazılımlara göz açtırmıyor. Ücretsiz indirin.

En popüler ücretsiz güvenlik yazılımlarından biri olan Anti-Malware, bir buçuk yıldır her türlü bilgisayarda kötücül yazılımlarla mücadeleye devam ediyor. Yapımcı Malwarebytes ekibi, bir milyar zararlı yazılımı kullanıcıların bilgisayarlarından temizlediklerini gururla duyurdu. Sistem dostu ve kaliteli bir kötücül yazılım avcısı olan Anti-Malware'i siz de hemen Full kullanmaya başlayabilirsiniz.


Arkadaşlar kulanıcı adı ve serial alın:


Kullanıcı Adı: 7BP98

Serial: RLEK-6GKJ-388Y-LMWA

Onu kabul etmesse:


ID : 7HV42 ; Serial : 31T4-M92V-A5Q2-XAE7 deneyin



link: http://www.techspot.com/downloads/47...i-malware.html
 

TRmooN

Yeni üye
6 Eyl 2010
23
0
GüzeL program Kardeşim emeğine sağLık güzeL payLaşımm



(AtatürkçüLüK biR Sanattır)
 

aduray

Yeni üye
3 Eyl 2007
1
0
elline sağlık dosum yanlız kullanıcı adı ıle serıal lı kabul emedı.guncellersen sevınırım.tekrar tşkler
 

tektonik1907

Katılımcı Üye
26 Haz 2009
872
0
Kayseri
Nod32 Kendi Alanında Lider Üstelik Eset NOD32 5 BETA Sürümü Yayınlandı Tarafımca Denendi Fakat Eksikleri Olduğu Tarafımca Belirlendi Eğer Şirket Geliştirir İse Ve Bu Açıkları Giderir İse Bu Alandaki Liderliğini Bırakacağa Benzemiyor
 

IrReSisTibLe

Uzman üye
19 Şub 2011
1,549
0
Diyarbakır
eline sağlık teşekkürler ama,kullanıcı adı ve seriallerin hiçbirisini kabul etmiyor dostum.maalesef.


Kardeş Kaldır Yeniden Kur Güncelleme İsterse Güncellemeden Seriali Gir
Eğer Güncellersen Bir Üst Sürüme Yükseldiğinden Serial Kabul Etmeyecektir
Kurarken Son Aşamada Güncelleme İşaretini Kaldır Ve Öyle Son De
Zaten Seriali O Şekilde Girersen KAbul Edecektir...
Serial Girdikten Sonrada Güncelleme Bırak O Şekilde Kalsın :)
 

kamakli

Üye
25 Tem 2008
66
0
gerçekten işe yaradı ilk kullanıcı adı ve seriali kabul etmedi ama ikincisi işe yaradı bir de uyarı kurduktan sonra en son aşamada güncelle kısmınındaki tiki kaldırın yoksa güncelledikten sonra bu şifreler bir işe yaramıyor. Şifreyi girdikten kurulum işlemi bittikten sonra güncelleyebilirsiniz.
 

stm

Üye
8 Tem 2010
120
0
kardeşim kolay gelsin program çok hoş ellerine sağlıkta serial tutmuyor güncelleme yapsamda yapmasamda serilları bir güncellersen sevinirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.