10 dakika içerisinde facebook hesabı çalmak//Sanayeryokburada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanayeryokburada

Uzman üye
10 Tem 2015
1,828
1
Öncelikle iyi akşamlar.
Hello uygulaması var bu uygulama facebooktaki arkadaşlarınızın e-postasını öğrenmenizi sağlıyor öncelikle bu programı indirin.(İndirmesenizde olur aslında facebook hesabını çalacağınız kişinin e-posta adresini bilmeniz yeterli.)Google playde mevcut.Ama ben internet üzerinden indirdim şu an bulamadım indirme linkini bulursam konuya eklerim.
Outlook yani eski adıyla e-mail 1 yıl boyunca e-postasına giriş yapmayan kişilerin e-posta adresini siliyor.Ama facebookta kalıyor.Yani facebookta silinmiyor hala kayıtlı kalıyorsunuz.
Şimdi arkadaşınızın 1 sene boyunca girmediği e-posta adresini öğreniyorsunuz ve o e-posta adresiyle e-maile kayıt oluyorsunuz.Eğer kayıt olabiliyorsanız arkadaşınız 1 yıldır e-postasına girmemiş ve e-mail arkadaşınızın e-postasını silmiş demektir.Ve artık arkadaşınızın e-postası sizin olmuş oluyor.
Şimdi facebooka giriyoruz şifremi unuttuma tıklıyoruz e-posta adresini yazıyorsunuz devama tıklıyorsunuz sizden bir kod isteyecek facebook.E-postanıza giriş yapıyorsunuz ve bir mail gelecek size facebooktan bir kod gelecek.O kod arkadaşınızın facebook şifresini sıfırlayacak.O kodu facebooka yazıyorsunuz devama tıklıyorsunuz ve sizden yeni bir şifre isteyecek yeni şifreyi yazıp tamama tıklıyorsunuz ve arkadaşınızın hesabına giriş yapmış oluyorsunuz. :) Siz arkadaşınıza geri vermeden o geri alamaz çünkü e-postası silindi ve siz yeniden kayıt oldunuz geri alması imkansız gibi bir şey.Denedim onaylandı :)
Anlamayanlar var ise internette videoları mevcut izleyebilirler.

Umarım yardımcı olmuşumdur.Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

BAMSI

Uzman üye
5 Ocak 2016
1,283
2
Nereye..
Facebook tan yahoo ya içe aktarım yaparsanız arkadaşlarnızın e-mail adreslerini görebilirsiniz
 

NORMATIF

Üye
18 Eki 2014
115
0
üzgünüm işe yaramaz bu açık yaklaşık 3 ay önce kaldırıldı. bunu defalarca kullanan birisi olarak söylüyorum bunları. ayrıca komutanım şimdi çoğu hesap gmail kullanıyor o yüzden gmail açıklarıyla alakalı bilgiler verirseniz çok daha mutlu oluruz teşekkürler
 

Sanayeryokburada

Uzman üye
10 Tem 2015
1,828
1
Dostum açık kapanmadı.Konuyu açmadan önce bizzat denedim ve işe yarıyor.İkincisi hello'dan görebiliyorsun e-postaları.Lütfen deneyip öle yorum atın.
 

NORMATIF

Üye
18 Eki 2014
115
0
KOMUTANIM 10larca hesap denedim belki yüzlerce hatta 2 sene önce kendi aldığım ama 2 senedir kullanmadığım hesabı denedim ama işe yaramıyor üzgünüm
 

sadecost

Yeni üye
26 Ocak 2016
1
0
emeğine sağlık işe yarıyor e posta bulmanın başka yolu varmı açarsanız çok minnettar olurum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.