10 Gb Dosyayı Mail Nasıl Atarız (resimli Anlatım)

svitavy

Yeni üye
4 Eki 2009
7
0
1 Gb kadar dosyayı mail atmam gerekmişti. Nasıl olduğunu öğrendim başkaları da faydalansın diye paylaşıyorum.

Öncelikle 1 GB uploada izin veren siteler tabiki var. Ama ordaki reklamları nasıl atlatacağını karşıdaki kişiye anlatmak ayrı bir dert oluyor. Ayrıca dosyayı yüklerken de yüklemenin donup donmadığını anlamak için de sürekli başında durmanız gerekiyor. Benim aklıma en çok yatan SendToFile uygulaması oldu. Tek seferde 10 Gb veri göndermeye izin veriyor. Şimdi nasıl yaptığımıza gelelim.

1. Adım programı kendi sitesinden indiriyoruz. Home | Products | Overview | Dow
Free yazan uygulama işimizi görüyor.




2.Next netx Next diyerek kurulumu tamamlıyoruz.




3.Programımızı açıyoruz.




4.Start butonuna tıkladığımızda yeşil yazılı kutu sizin bilgisayarınızdaki paylaşım klasörünüz. Yani klasör içerisine kopyalacağınız dosyalar yukarıdaki beyaz kutu içindeki adrese gönderiliyor.Bu adresi kiminle paylaşırsanız dosyalarınızı indirme izni vermiş olursunuz. Eğer share yazan yerden sonraki harf ve rakamlardan sonra dosya adını yazarsanız doğrudan indirme yapılabiliyor. Ama bunun için paylaştığınız dosyada türkçe karakter ve boşluk olmaması gerekiyor. örneğin : http://sendtofile.dx.am/share/BC110FGF41004/benimdosyam.rar gibi. Yanlız büyük ve küçük harf duyarlı bilginiz olsun.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.