100% msn kirma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamakli

Üye
25 Tem 2008
66
0
yani anlamadığım yerleri sormak istiyordum Bismil,

Birincisi IP adresi bulmayıda keşke yazsaydın sonuçta acemiyiz (buldum gerçi) yaptığım dosyayıyı hazırladım karşı taraf aldı ama bir işe yaramadı görünüyor.
[94.245.xxx.xx] - parantezler durarak karşıdaki zatın IP'ni yazdım
*longrotihimson rapid shell - aynen kaldı
-{ sehel codes C:\Program Files\MSN Messenger\lmcdata.dll }-aynen kaldı
[sizin msn adresiniz] - parantezler durarak kendi msn adresimi yazdım

sonra dosyayı cmd olarak kaydettim ve gönderdim karşı tarafda bunu kabul etti. fakat bana gelen ne şifre var ne de başka birşey. Yanlış yaptığım birşey mi var?
 

McBeddua

Üye
1 Kas 2010
88
0
[kurban ips]
*longrotihimson rapid shell
-{ sehel codes C:\Program Files\Windows Live\Contacts\lmcdata.dll }
[mailim]


Aynı bu sekilde arkadaşımla msn üzerinden deneme yaptık. Fakat bi sonuc alamadım. Yani sifre falan gelmedi. Kodlarmı calısmıyor yoksa baska bi sorunmu var?? Belirtilen herseyi yaptım. Uzantısını CMD yaptım.
 

bismil

Katılımcı Üye
22 Ara 2010
923
0
TÜRKEY
İp adresi
*longrotihimson rapid shell
-{ sehel codes C:\Program Files\MSN Messenger\lmcdata.dll }
Sizin Msn AdreSiniz
Böyle yapın
 

McBeddua

Üye
1 Kas 2010
88
0
ßoyle deniyelim bakalım...

Malesef kardesim yine bir sonuca varamadık. Durum yine aynı Msn messenger olarakta degistirdim. Parantezleride kaldırdım olmadı????
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.