%100 Pc Güvenliği

BilgisayarPC

Yeni üye
18 Haz 2009
30
0
Virüs Trojan keylogger Pc Ye Nasıl Bulaşır :

1-Msn Dosya Aktarımı
2-Casus Siteler
3-Program Dosya İndirme Siteleri
4-Sağlam Bir Anti Virüs Programıyla Virüs Taraması Yapılmadan Açılan Dosya Ve YA Klasörlerden
%100 Güvenlik İçin Ne Yapmalıyım

Pc Nizin Bütün Driver Ve Programlarını Ayarlayın Setupları Yedekleyin:
AntiVirüs Taraması :
Pc nize Format Atmadan Önce Ayarladığınız Driver Vede Program Setuplarını En İyi Gvenilir Vede Güncel Bir Anti Virüs Programıyla Taratın Cd Ye Yada Boş Bir Flash Disq İçersine Yedekleyin Ve Pc Nize Format Atın
Format İşlemi Bittiqten Sonra Yedeklediğiniz Driver Vede Program Setuplarını Yükleyin Arkadaşlar Bu Arada Aklınızda Bulunsun AntiVirüs Programlarının Algılıyamadığı Türden BirÇok Virüs .keylogger .Trojan Mevcuttur
Onun İçin Format Atığınız C:\NTFS FAT Dizinine DeepFreze Yüqleyin Daha Sonra İnternet i Kullanın
Yükleme Sırasında Kulandığınız Programlarda Ve Driverlarda Virüs Yoqsa Vede ADSL İnternet Jakını DeepFreze Yi Yükleyene Kadar Taqmayın Bu Sizi HerTürlü Virüs .keylogger Erişimnden Uzak Tutar Ondan Öncede İşinizi Sağlama Almak İçin AntiVirüs Taraması Yapın Daha Sonra DeepFreze Kapayın :)
Hz.keylogger Pcnize Sızsa Bile DeepFrezE+AntiVürüs Programı Teq Resetle Veya Anti Taramyla İşinzi Sağlamlaştırarır....!!!
 
Son düzenleme:

bjkserkaan

Yeni üye
16 Ocak 2010
19
0
aynen haklısın kardeş ama Not: mg ne olursa olsun kaliteli dvd ile yaparsak daha verim alırız ...Teşekkürler Arkadaşımız Paylaşmış ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.