%100 Türkçe Ilk Wordlist 2012 Tam 3.5Gb

alkras

Yeni üye
22 Şub 2012
3
0
İlk kapsamlı türkçe wordlist.İnternette günler süren araştırmalarıma rağmen neredeyse hiç turkçe wordlist bulamadım.Bildiğiniz gibi ingilizce wordlistlerde pek bir işe yaramıyor.Neyse sonuç olarak şuan isinize yaramasa bile arşivinizde mutlaka bulunması gereken bir wordlist hazırladım.250bin türkçe kelime, 100milyonlarca türkçe kelime+sayı kombinasyon.


İçindekiler:
Araştırma sonucu Türkiyede en çok kullanılan 65 isim ve sayı ile kombinasyonu,en çok kullanılan soyad+sayı kombinasyonu türkiyede en çok tanınan super kahramanlar+sayı kombinasyonu
bu şekilde filmler, şehirler,futbol kulupleri,basker kulupleri,
Ayrıca tüm türkçe kelimeler(sayı kombinasyonsuz)
YANİ ARAŞTIRMA SONUCU EN ÇOK KULLANILAN ŞİFRELER

örnek olarak ''ahmet'' isminin kombinasyonları.

ahmet0 ahmet 1 . . . . . . . . . . . . ahmet999999
AHMET0 AHMET1 ... ... .. . .. . . . . . .AHMET999999
0ahmet 1ahmet .. . . .. . . .. . . . .. . 999999ahmet
0AHMET 1 AHMET .. .. . .. . . .. . . . 999999AHMET

Ayrıca tüm türkçe kelimeler(sayı kombinasyonsuz)

Sonuç olarak 3.5gb lik bir wordlist çıktı ortaya mutlaka herkezin bir yerde işine yarayacaktır.




Linkler:
İNDİRME LİNKİ


not:biz halen wpa handsnake yakalayamadık bunu ne yapalım diyen arkadaşlar olacaktır mutlaka tavsiyem bu wordlisti bir yerde bulundurun mutlaka 1 gün handsnake yakalayacaksınız fakat wordlist her zaman bulunan bir şey olmuyor malesef.Son olarak handsnake yakalayamayan arkadaşlar youtubeden gerixwifi crack videolarını izlesinler.

Saygılarımla


ALINTI DEĞİLDİR.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

anatolia_01

Yeni üye
30 Eki 2009
1
0
teşekkürler kardeş..wep çok kolayda wpa hala sıkıntılı handskape yakalasak da dogru karekterleri göstermek zorundayız bunun başka bi yolu yok mu toplu karekter versek program tek tek denese falan
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.