1000 tl'ye alınabilecek en iyi notebook nedir ?

BY Cansaqo

Yeni üye
25 Tem 2012
18
0
Toronto
Merhaba saygıdeğer tht üyeleri,

düşük hite sahip bir blogum var ve blogumu editleyebileceğim aynı zamanda ufak tefek word,excel işlerimi halledebileceğim düşük bütçeli (max. 1000tl) bir notebook arıyorum ve bu konuda yeterli bilgiye sahip birisi yardım ederse çok kıyak geçer :)

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.. :):
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Bence bilgisayar satan bir iletişim adresine gidip teknik bilgi almak daha mantıklı olacaktır. Teknolojik ürünler üzerinde ki fiyat artışıyla birlikte düşük bütçede pek sağlam bilgisayarlar alınamıyor maalesef ki. Ama marka önerisi isterseniz Asus Notebook'larına göz atmanızı tavsiye ederim. 1.6Ghz işlemcili, 2GB ramli, 500GB HDD özelliğinde notebook bulabilirsiniz...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.