Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşa katılıyorum ama ben programcılık mezunuyum ve veritabanında öğrendiğim her şey bana yaptığım bir çok işte çok kolaylık sağlıyor. Ayrıca procedure, view gibi olaylar site yaparken hem güvenlik için yararlı olacak hem de bir çok komplike olayda sana kolay çözüm yolları sunacak. Dolayısıyla veritabanına yoğunlaş derim ben. Web tasarım dediğin olayı kendin de hiç bir öğretmene ihtiyacın olmadan kolayca öğrenebilirsin.Dostum Böyle Konuları Bize Değil İşin Uzmanlarına Danışacaksın. Birisi Gelir Şu Bu Der Hayatın Kayar. Kendisi Daha Web Tasarım Veritabanı Nedir Bilmez.
Arkadaşa katılıyorum ama ben programcılık mezunuyum ve veritabanında öğrendiğim her şey bana yaptığım bir çok işte çok kolaylık sağlıyor. Ayrıca procedure, view gibi olaylar site yaparken hem güvenlik için yararlı olacak hem de bir çok komplike olayda sana kolay çözüm yolları sunacak. Dolayısıyla veritabanına yoğunlaş derim ben. Web tasarım dediğin olayı kendin de hiç bir öğretmene ihtiyacın olmadan kolayca öğrenebilirsin.