[+18] Deep Webin En Ünlü Seri Katili

MaskHacker

Uzman üye
14 Eki 2013
1,531
3
C:/
Arkadaşlar Bu Deep Web'te Abartılıcak Bişeyler Yok Deil Ama Biz En Ufak Şeyde Bile Abartmayı Seviyoruz Mesela Bu Konuda Kardeşim Nerden Biliyorsun En Ünlü Katil Olduğunu Orada Daha Binlerce Katil Vardır Belkide Ayrıca ?

Arkadaşlar bu yazım geneldir. Bilmediğiniz şeylere çamur atmayın. Size tehlikeli gelen şeyleride araştırmayın. Deepweb seviye seviyedir onuda geçtim bu adamların normal internet ağını kullanmamasının bir sebebi vardır. Abartılar az bile kalıyor deepweb yanında.
 

'GonzaLes

Stajyer Grafiker
17 Nis 2015
11,923
483
85
u bilmiyorum maalesef
xa.jpg


Beyler bu resimde gördüğümüz maskeli mahlukat deep webin en ünlü seri katili.
Deep webteki adı "rwetgi" dir. Chat odalarında adı sıklıkla geçer.
İş alımlarınıda bir site üzerinden değil chat odalarından yapıyor. O kadar tehlikeli ki iş teklifini alınca parayı iş bitince ödersin diyor. Ödemeyenlerin sonu pekte iç açıcı değil. Onu ünlü yapansa dünyanın farklı yerlerinde çok kısa süreler içinde cinayetler işlemesi ve sadece isim, ülke, şehir bilgileriyle kurbanını bulması. Herhangi bir kriteri yok çoluk çocuk demeden herkesi katlediyor.
Chat odalarından uzak durmak için bir sebep. Lütfen tanımadığınız insanlarla aynı chat odalarında bulunmayın. Saygılar...

Adam Fame Olmuş :D
 

emreaydin1

Yeni üye
21 Nis 2015
31
0
Sizden ricam 1 dk aklınızı çalıştırın ve çelişkileri görün. Baştan sağma tamamen saçma sapan bir yazı olmuş. Arkadaş akıl var mantık var.
1-) Hiç kimse illegal iş yaparak, para kazanmak için gireceği riski, parayı almadan önce almaz. Diyelimki adam psikopat. O zaman para için yapmıyordur para ne alaka?
2-) Hadi diyelimki 1. maddedeki yazdıklarım saçma. Arkadaş parayı ödemeyini buluyor diyorsun. Depweb'in anonimliği hangi ara kırıldı? Benim neden haberim yok? :D Biraz ölçülü sallayalım lütfen. ;)
3-) Hadi 2. maddeyi de geçtim, bu adam istediği şehirden bir adamı nasıl bu kadar hızlıca bulabiliyor? Bugün sen git polise aynı şekilde isim falan ver. Polisin bile verilen ismi bulması günler sürer. Yetkisi olduğu halde uzun sürer. İstanbul'da 1000 tane "Mehmet Türkoğlu" vardır. :D Yani bu kiralık katil nasıl bir yetkiye sahip onu bir açıkla önce? Bir de istediği ülkede buluyor diyorsun. Abartının masterı yapılmış. :D
4-) Ben şahsen inanmadım. Böyle biri olsa bile bu kadar abartılı değildir. ;)
 

Vazik

Yeni üye
23 Haz 2015
6
0
İstanbul
Mantıksız.. Her ne kadar deep web bilgim olsada hiçbir seri katil fotoğraflar ile kendini ifşa etmez...
 

02d3

Kıdemli Üye
23 Haz 2015
2,581
1
LA
Sadece chat odalarında gezdiği söyleniyor deep webdeki bir forumdan da çevirmedin creepy pasta bu.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.