Yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış. Şaka BİR yana nas suresi, ayetle kursi okursan birşey olmaz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablamın Gece Fotoğrafının çekilmesi
Cinler fotğraf cekmez uyarı manasında elinde kına olurdu
Uyurken Yatağımdan Kalkıp Aşağı Atlamaya Kalkışmam
Eger cinler seni aşagı atmak isteselerdi kaldırıp yere ata bilirlerdi
Evde Yanlız Kalınca
Tuvalete cok beklediysen veya cinler hakında kendi kendine konuşmusan yada korku sayfalarında bir bilgi okumuşsan vb 6 hisin seni uyarmışdır orda gercekden cin vardır seni korkutmak istiyodur musalat gibi bir niyeti yokdur
Banyo tuvalet cinlerinlerin salonudur
Duaları Unutmam
Telefonuna alarm kur veya yatagının üstüne not yaz dua etmeden uyuma diye
NOT: BÜYÜ DIŞI MUSALAT OLAN TEK CİN KABİLESİ YAKAZA KABİLESİDİR VE FAZLA BU İŞLERLE UGRAŞMA YARIN SABAH İLK İŞİN HOCAYA GİTMEK OLSUN CAMİ HOCASINA MAHALEDE CİNCİ TEYZELER FİLAN OLUR ONLARDAN UZAKDUR CAMİ HOCANA GİT AMA GÜVENİLİR BİRİYSE GİT VEYA GÜVENDİN BİR HOCAYA GİT EN İYİ Sİ BU GUSÜL AL KURAN OKU BİLMİYOSAN DİNLE
EGER UYUKEN BİRİ SENİ İZLİYOMUŞ GİBİ HİSEDİYOSAN ÖM AT
Arkadaşlar Şimdi Birçoğunuz inanmayabilir ama evde galiba cinler var nedeni ise son 1 haftada evde yaşadığımız olaylar.
-Ablamın Gece Fotoğrafının çekilmesi-
Ablam Sabah Uyanınca Telefonuyla uğraşırken galeride 5-6 tane kendi fotoğrafını görmüş fotoğraflar gece 3-4 gibi çekilmiş ve ne gariptirki odada tek başına kalıyor.
-Uyurken Yatağımdan Kalkıp Aşağı Atlamaya Kalkışmam-
Arkadaşlar Bende Balkonda Yatıyorum bir gece babam içeride televizyon izlerken bir ses duymuş
balkona bir bakmış ben biranda ayağa kalkıp balkondan aşağı doğru atlamaya çalışmışım babamda zar zor bağıra çağıra uyandırmış beni ama ben hiçbirşey hatırlamıyorum.
-Evde Yanlız Kalınca...-
Arkadaşlar artık tik olmuş evde tekken bile tuvalete gidince kapıyı kitliyorum bir gün kitlemedim biraz açık bıraktım gözüm hep oraya gidiyor banyo kabinin sürekli açıyorum arkasında birisi varmı diye bakıyorum acayip bir korku sardı beni.
-Duaları Unutmam-
Yatmadan Önce Hep Dua Ediyorum Ama Duaları Hep unutuyorum okuyamıyorum.
Merhaba.
Korkmayin yüce yaratan korur .
Rahmet melekleri, şu yerlere girmez:
1- İçinde canlı resmi veya heykeli bulunan odaya,
2- İçki içilen ve içki bulunan yere,
3- Kumar oynanan veya kumar aleti olan yere,
4- Günah işlenen yere,
5- Köpek olan yere,
6- Cünüp bulunan odaya,
7- Çalgı aletleri bulunan odaya,
8- Misafir gelmeyen eve,
9- Avret yeri açık duranın olduğu yere,
10- Ana babaya âsi olunan eve. (Nisabül-ahbâr)
Özellikle 1. madde çoğu evde yapılan yanlıştır.
Psikoloğa git, bunlar in cin gibi saçmalık işi değil.
Back Zekalı arkadaşım Kuran'ın delil olarak verdiği şeylere nasıl saçmalık dersin ha ateistsen orası ayrı yinede saygı duymam tabi sana.
Şşt hakaret yok ingilizce falan desende her türlü hakaret oluyor . Uyarıyorum .