18 saniye dayanan zeki ama ben 23.564 sn dayandım gir bak

The Eagle

Katılımcı Üye
20 Ağu 2009
839
0
Adana
resim tamamen bana aittir buyrun oyunun adresi http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html

buyrun resim :D :
146.png



DAHA FAZLA YAPAN VARSA RESİM KATSIN :D
 

Matrockked

Üye
5 Şub 2010
95
0
rekorr.jpg



FAZLA UĞRAŞ İSTEYEN BİRŞEY DEĞİLLLL İLK DENEMMDE BİLE 22 SANİYE YE YAKIN BİRŞEY YAPTIMM 27.595 GÜZELL BENCEEE 20.SANİYEDEN SONRASI ÇOK FENAA BENDEN DEMESİİİ:D
 

berkay9090

Yeni üye
12 Eyl 2008
9
0


Kardeş valla günlerdir beni bu oyuna hırsım yüzünden bağımlı yaptın :D Neyse kendimi zorladım ve en sonunda bunu yaptım teşekkürler ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.