1999 Depremi ile ilgili

OmerFarukHan

Uzman üye
18 Mar 2017
1,605
0
Sinop
Hepimizin bildiği gibi 1999 yılında çok acı bir deprem oldu.Binlerce kişi hayatını yitirdi binlerce kişi kayboldu.

İlk öncelikle biraz bilgi topladım tabi biraz geç oldu neyse.
Hatta size bir video göstereceğim ki sesli ve anlatan kişi Nygma diye birisi.
İsteyen videoyu izleyebilir.

Ben anlatayım biraz.

Fay hatları

Evet bizim marmara fay hattı ve californiada ki bir fay hattı.
Bir teoriye göre Amerikalılar H.A.A.R.P ile ilk ülkemizde denediler ve kendi ülkelerinde neler olur yani etkilerini gözlemlemek istediler,fakat bu ufak çarplı yapay deprem bir çok kırılgan yapıda bulunan fay hattını tetikledi ve inanılmaz bir sarsıntı meydana geldi.

Olaydan önce balıkçılar havada ateş topu gibi bir patlama olduğundan bahsettiler.
Bu tabiiki fakat bir komplo teorisi ama delilleri çok sağlam.

Bir filmde Amerika başkanın Türkiyeyi ziyaret ettiği sonrasında Türkiyede deprem olacağını ve onun yeni bir teknoloji ile olacağından bahsediyor.
Belkide bir işaretti. Bu film tam 2 yıl önce 1997 yılında ve binlerce kişinin hayatını kaybettiğini anlatıyor ve tamda nasıl bir tesadüfse tam 2 yıl sonra 7.6 bir deprem oluyor ve filmde 7.3 diyor.

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=dMfABQV_hdY
izlemek isteyenler daha ayrıntılı ve benim anlattığım buradan alıntıdır.

Pek anlatamadım zaten çoğu kişi H.A.A.R.P'ın ne olduğunu biliyordur o yüzden anlatmıyorum.

Belkide daha KURANda geçen bazı işaretler var diyor belkide hiç olmadı olacak.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.