2 asker şehit düştü:(((

17 Nis 2010
53
0
Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda ilk bilgilere göre 10 PKK'lı öldürüldü. Çatışmada 2 askerin şehit düştüğü 3 askerin de yaralandığı belirtildi. Diğer yandan Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen başka bir çatışmada da 1 terörist öldürülürken, bir terörist de yaralı olarak ele geçirildi. Bu çatışma öncesinde bir kamyonda yakalan 125 kilogram patlayıcı ise imha edildi.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınır kesiminde bir grup PKK'lının eylem hazırlığında olduğu istihbaratı yapan güvenlik güçleri, PKK'lıların bulunduğu alanı tespit etti. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde bölgeye hava destekli operasyon düzenlendi. Sikorksy helikopterlerle bölgeye indirilen özel eğitimli birlikler, sıcak temas sağladığı PKK'lılarla çatışmaya girdi. Çatışmada ilk bilgilere göre 10 PKK'lı öldürüldü. Öldürülen PKK'lıların silahları da ele geçirilirken, çatımada 2 askerin de yaralandığı öğrenildi.
 
28 Ocak 2012
130
0
pkk LEŞLERİNİN ve LEŞLERİN Yandaşlarını Allah'ın yardımıyla TÜRK ASKERİ TÜRKİYEDEN KÖKLERİNİ KAZIYACAKTIR. BAŞIMIZ SAĞOLSUN :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.