2.el sitemi sıfır sitemi

Wonkaa

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
504
0
Evet arkadaşlar
Sıfırdan bir site yapıp gelir sağlamak mı yoksa
2.el site alıp geliştirmek mi
 

MuhammetBalci

Katılımcı Üye
19 Mar 2017
525
1
Istanbul
Eğer 2. El Bir Site alacak iseniz ilk olarak seo açısından siteyi sorgulatmanızı tavsiye ederim
diğer bir yandan seo da en etkili olan unsurlardan bir kaçı alan adı yaşı ve sosyal ağlarda engellenmemiş olması

Eğerki sıfırdan bir site açaçak iseniz size önerim alan adı çok önemli seo açısından
aranan kelimelerde sayfanızı arama motorlarında ilk sayfada ilk 3 sokmak istiyorsanız en önemli şey diyebilirim ardından açmış olduğunuz sitenizde kelime çalışması yapmalı ve alan otoritesini yükseltmelisiniz daha birde söylemek istediğim birşey var en iyi reklam kalitedir bunu unutmayın

bu konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz her konuda seve seve yardımcı olabilirim
 

trupy

Üye
19 Nis 2012
160
0
site blok sayısı ne düşünüyorsunuz? sitenin ceo su güvenliği olacakmı? ne bileyim otoparkı falan? misafir otoparkı ayrı olmalı. site kurmak maliyetli iş. çok pra çok.
 

LastShot05

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,075
1
Türkiye
Diğer Arkadaşlar Nelere Dikkat Etmeni Yazmışlar Şahsen Şu Zamana Kadar Aldığım Domainin Maddi Hesabi Yok 0 da aldım 2. Elde aldım ama 2. El aldığım domainler de hep sorun çıktı !
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
Sonucun aynı yola çıkacağını düşünüyorum. 2 sinede emek vermezseniz bi anlamı olmaz. En iyi siteyi dahi satın alsanız eğer özen göstermezseniz gün geçtikçe düşecektir o site.
 

Saviatoar

Üye
8 Ocak 2017
102
0
Ikinci el site alicagin zaman soyle dusun adam o alan adiyla biseyler yapabilse niye satsin hani gelir saglasa zaten satmaz gelir sagliyip satanlarda var o ayri bi konu adamin acil nakite ihtiyaci oluyor ve satior tabi 5liraya .com almak ayri 1500 2000liraya alan adini almak ayri
En bastan yaratici bir isim dusunup kendin almani tavsiye ederim bende forum sitesi actim 1 ayda 1500 kusur uyem oldu kendim biseyler kattim ugrastim yaptim hizlada buyuyor 10bin uyeye kadarda reklam koyup gelir saglamayi dusunmuyorum milletin ayaği alissin basari olmadan gelir saglanmaz ilk once basarmaya calis
 

Artruz

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
408
3
Evren
2.El Site Faydalımı ?

Faydalı :)
Şimdi siteyi açacağın kategoride domainlere bakacaksın google top 10 anasayfasına düşüp kapanmış domainler mevcut milyarlarca sitenin geçmişini belirli site geçmişlerinden araştırarak iyi kötü ayakla kullanılıp kullanılmadığını öğrendikten sonra rahatlıkla alabilirsin hiçbir sorun olacağını sanmıyorum ki site alınca senin oluyor birisi gelipte işte bu benimdi falan filan diyemez.

Parayı veren düdüğü çalar misali.

Ama gel velakin özlü ve yaratıcı kafamda domain ismi var diyorsan kendi oluşturacağın isimide rahat bir biçimde kullanırsın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.