2 Üniversite okunur mu ?

queRyMeV

Üye
2 Tem 2016
101
0
Edirne
Merhabalar ben Uludağ üniversitesinde 2 yıllık bilgisayar programcılıgı okuyorum fakat okulumu bırakmak zorunda kaldım ve simdi tekraradan lys hazırlandım gecen seneye göre daha iyi herşey ve şimdi bu 2 yıllık okulumunda boşa gitmesini istemiyorum bunu açık öğretime veya başka bi yere geçirme şansım varmı hem bu okul gitmesin hemde bu sene gideceğim 4 yıllık bölümde okuyabiliyim istiyorum 4 yıllık bölüm bitince 2 yıllıgada devam edebilirmiyim ?:RpS_wink:
 

thanduril01

Yeni üye
12 Kas 2008
43
0
ADANA
Malesef olmuyor ama şu şekilde olabilir sadece 4 yıllık kazanıp yerleşirsin açık öğretimden de 2 yıllık program okuyabilirsin geçtiğin dersler varsa okuyacağın üniversite kabul ederse geçtiğin derslerde muaf olursun .
 

Mahusa

Üye
8 Ocak 2017
78
0
Nereye
2 yıllık universitende okudugun bolumun aof hali varsa aofe gecebilirsin. Yda o bolumun baska uni de aof u varsa yatay gecisle aofe gecebilirsin.
Ben su an tr de denkligi olmayan bi uni de 4yillik okuyorum 4deyim, omu de arkeoloji okuyorum 3teyim ve de aof de de fotgrfcilk okuyorum :D
 

DDATA

Uzman üye
1 Ocak 2016
1,460
1
Bilinmiyor
Evet okursun. Nam-ı değer çift ana dal ile okursunuz. Üniversitenizin 2.sınıfa geçerken tanıyacağı haklardandır şartı da örneğin 4 üzerinden 3.50 gibi olması gerekiyor gibi şartları oluyor. Bunun içinde okuduğunuz üni. İle iletişime geçin detaylar oradadır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.