2000-2500 tl hangisi ?

karasevda13

Katılımcı Üye
19 Ocak 2012
697
0
istanbul

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
Bunu not almıştım ama biraz tuzlu gibi

Diğerlerine göre daha iyi performans alacağına eminim.. Asusu severim, ama o laptoplardan yanlış hatırlamıyorsam bir tanesini oda arkadaşım geçen sene almıştı, bu sene ekran menteşeleri kırıldı servise gönderdi. Fiyat bilgisi alacaktı en son.

Toshibayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sebebi ise teknik servisi rezalet. 3 sene önce o zamana göre gayet iyi bir laptop alınmıştı bana, gene menteşeleri kırıldı, servis laptopı parçaladı geri gönderdi ve sorumluluk kabul etmediler.

Aslında asusu severim güzel laptopları var, kalitesi de iyi. Hatta benim geçen sene kullandığım laptop asustu. Hala evde duruyor, memnundumda. Lakin şu seçeneklere göre msi çok daha iyi bir tercih. İnceleme videolarına bakabilirsin youtube dan.
 

karasevda13

Katılımcı Üye
19 Ocak 2012
697
0
istanbul
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.