2008 full program arşivi

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
Active Desktop Calendar v7.53
a0jmlh.jpg

Küçük, şirin, güzel, kullanışlı bir masaüstü ajanda programıdır. Masaüstünüzü organize edebilir, görev ekleyebilir, takvimini kullanabilirsiniz.

Programın Özellikleri:

Takvim,Notlar,Görevler,Alarm Düzenleme & Oluşturma.

Csv ve iCal Formatlarını Desteklenmektedir.

Takvimin Yazı Tiplerini,Renkleri vs.Düzenleyebilme.

Dünya Saatlerini Gösterebilme

Ekranda 1 Ay Öncesi Veya 1 Ay Sonrasını Görüntüleyebilme

Anıtsatma Özelliği İle Kullanıcıları Uyarma

Tablet PC masaüstü oryantasyonunu bulma

Dual/multi monitör sistemleri desteği

Grup takvim bilgileri

Yerel ağ üzerinde data layerlarını paylaşabilme

Outlook® ile doğrudan bağlantı

Google® calendar desteği
2qj99gi.jpg

http://rapidshare.com/files/132729927/Ac...3_TURK.rar
krık lınk kac yaptı bılmıyom
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
Advanced Batch Converter PORTABLE | 2MB
2iqjvb5.gif

Advanced Batch Converter allow to convert easily multiple graphics files at the click of a button. More than that, you can also edit images directly in Advanced Batch Converter, to produce a variety of effects (resize, rotate, flip, mirror, crop, filters, watermarks, morphing effects, color enhancements etc).

The program supports 25 file formats to which you can convert: bmp, rle, dib, jpg, jpeg, jpe, gif, png, pcx, pbm, tga, jp2, pcc, tif, tiff, ico, jng, wbmp, wap, raw, eps, ps, pdf, wmf and emf.

The original file can be in practically any current file format, as Advanced Batch Converter has support for over 120 file types: bmp, jpg, gif, png, tif, jpeg, rle, dib, pcd, avi, icb, ico, wmf, giff, tiff, tga, pcx, scr, emf, jif, vda, jfif, rgb, afi, vst, win, cel, jpe, rgba, ***, pcc, cut, ppm, pgm, pbm, sgi, rla, rpf, psd, pdd, psp, cur, targa, bw, tar, jfi, eps (preview), int, inta, fax, jng, mng, 411, wbmp, wbm, ani, pix, thm, g3f, g3n, jp2, j2k, jpc, jpx, j2c, j, rl4, rl8, sys, tim, g3, tpi, tpic, pnm, pxm, iri, iris, rppm, rpgm, rpbm, rpxm, rpnm, rpp, crw, cr2, nef, raw, pef, raf, x3f, bay, orf, srf, mpg, mpeg, mpe, wmv, mrw, dcr, dcx, rpg, rpb, rpx, rpn, bpx and wap
2qj99gi.jpg

http://rapidshare.com/files/132731297/Ad...E_TURK.rar
lınk kırık
 

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0

SCZNLR

Katılımcı Üye
4 Ara 2008
418
0
3D Real Boxshot 3.20 + Crack FULL
sfulie.jpg

3D Real Boxshot; bir kutu görüntüsü oluşturmaya yarayan "ne görüyorsan ona sahipsin" aracıdır. Kutuyu daha da iyileştirmek için gerçek zamanlı olarak kolayca döndürebilir ve yakınlaştırabilirsiniz. Otomatik döndürme özelliği size kutuyu her yönden görme imkanı sağlayacak.

3D Real Boxshot; BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF, WMF ve WBMP dosyalarını destekler ve BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF ve WBMP formatlarında çıktı verir. Ayrıca AVI formatında animasyon olarak da kayıt yapma özelliği var. Crack mevcuttur.

Boyut: 1,30 MB
cn2mnc0uhbufqa4xxrov.gif

http://rapidshare.com/files/118082740/3D...L_TURK.rar

znpwcl.jpg

Crack: http://rapidshare.com/files/118082800/3D...L_TURK.rar
ben bakmaktan yoruldum benden bu kadar nere baksan lıknler kırık ama tsk var
 

cglrgn

Yeni üye
24 Haz 2009
1
0
hepsi için teşekürler 1.sayfadaki Cam Wizard 8.01 programının linki ölmüş haberin olsun.
 

askerTS

Katılımcı Üye
10 Eki 2008
363
0
muğla
BEYLER BAYANLAR BU PROGRAMI HERKESE TAVSIYE EDER VE KULLANIM KLAVUZUNU SUNARIM

FTP Programı Kurulumu ve Kullanımı

FTP (File Transfer Protocol) sayesinde web sunucularına dosya gönderebilir veya web sunucusunda bulunan dosyaları kendi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. FTP ile bir sunucuya bağlanabilmek için, bu sunucuda FTP hesabınızın olması gereklidir. Size verilmiş olan kullanıcı adı ve şifre ile bu sunucuya bağlanabilir ve size tahsis edilen disk alanının limitleri dahilinde kullanabilirsiniz. Bu limit, MB cinsinden disk üzerinde size ayrılan alandır ve kota (quota) olarak adlandırılır. Kota, disk üzerinde bulunan ve kullanıcı adınıza ait tüm dosyaların toplamının azami büyüklüğüdür.

FTP için çok çeşitli programlar bulunmaktadır. Bullet Proof FTP, Cute FTP ve WS FTP en çok kullanılan FTP programlarıdır. Bazı web sayfası tasarım programlarının (Macromedia Dreamweaver, Microsoft Frontpage, vb.) da kendi içlerinde FTP protokolünü kullanan bölümleri vardır. Bu programlar kullanılarak da, gerekli ayarlar yapılarak sunucuya FTP protokolü ile bağlanılabilir ve dosya gönderme-alma işlemleri yapılabilmektedir. Fakat sadece dosya gönderme-alma işlemleri ve dosya yönetiminde ekstra özellikler sunmak için yazılan FTP programları, diğer FTP protokolünü kullanan programlara göre daha hızlı ve sorunsuzdur.

FTP protokolü ile sunucuya bağlanabilmek için bilinmesi gerekenler:

Sunucu Adresi (Host Address) : ftp.domain.com (Hosting hizmeti açıldığında tarafınıza gönderilir)
Bağlantı Kapı Numarası (Port Number) : 21
Kullanıcı Adı (Username) : kullaniciadi (Hosting hizmeti açıldığında tarafınıza gönderilir)
Şifre/Parola (Password) : paro1a (Hosting hizmeti açıldığında tarafınıza gönderilir)

Aşağıdaki FTP programı kullanım detaylarını inceleyerek FTP sunucularımıza FTP hesap bilgilerinizle bağlanabilirsiniz.

FILEZILLA
Filezilla programı ücretsiz olarak temin edebileceğiniz geliştirilmesi devam eden bir FTP Programıdır. Medyabim olarak gerek kullanım kolaylığı gerekse de lisans ücreti gerektirmeden kullanım özelliği nedeniyle Filezilla programını desteklemekteyiz.

FILEZILLA programını resmi web sitesinden FileZilla Homepage - Index adresinden ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıdaki resimde size Filezilla FTP programı kullanarak nasıl MEDYABİM webhosting hesabınıza ulaşacağınız anlatılmıştır.



Filezilla programı çalıştırıldığında karşınıza benzer bir sayfa açılacaktır. Uygun şekilde webhosting FTP hesabınıza erişmek için şu adımları uygulamanız gerekir.

1- Address kutucuğuna websitenizin FTP adresini yazınız. Örneğin: ftp.domain.com

2- User kutucuğuna hesap bilgi mailinizde size gönderilmiş olan kullanıcı adınızı yazınız.

3- Password kutucuğuna hesap bilgi mailinizde size gönderilmiş olan parola/şifrenizi yazınız.

4- Port adresini 21 olarak girmelisiniz

5- QuickConnect butonuna tıklayarak FTP hesabınıza hemen bağlanmayı deneyebilirsiniz.

6- Bu kutucukda FTP programınız ve FTP hesabınız arasında bağlantının kurulmasıyla birlikte bir takım bilgiler geçmeye başlayacaktır. Sorunsuz bir biçimde bağlantı gerçekleşip gerçekleşmediğini bu kutucuğu takip ederek anlayabilirsiniz.

7- Bu kısım sizin yerel bilgisayarınızdaki dizin ve dosyaları gösteren kısımdır.

8- FTP hesabınıza sorunsuz bir biçimde bağlandığınızda karşınızda gözüken dizinler sizin web sitenizin yayınlama dizinleridir. public_html dizini içine girmeli ve web sitenizi bu dizin içine yüklemelisiniz.

Dosyaların Gönderileceği Yer
Sunucuya FTP protokolü ile bağlanıldığında, size tahsis edilen disk alanının içine girmiş olursunuz. Bu ilk bağlanılan yer sahibi olduğunuz dizin ve dosyaların listesini içerir. Bu bölümdeki dizinler web sitenizin sağlıklı çalışması için gereklidir. Sistem tarafından oluşturulan ve aşağıda listelenen bu ana dizinleri KESİNLİKLE SİLMEYİNİZ. Ancak bu dizinler içindeki mevcut veya sizin aktardığınız dosya ve dizinleri kullanılmadığı zaman silebilir veya değiştirebilirsiniz.

public_html web sayfanızın tüm içeriğinin gönderileceği dizindir.Ana sayfanız olmasını istediğiniz dosyanın adı index.htm, index.html veya index.php olmak zorundadır. Aksi takdirde ana sayfanız olmadığından web siteniz görüntülenemeyecektir.

public_html/cgi-bin dizini web sayfanızda kullandığınız her türlü cgi-perl scriptlerinin yüklenmesi gereken dizindir. Cgi-Perl scriptlerinde dikkat edilmesi gereken dosya izinleride bulunmaktadır. Gerekli bilgiyi kullanmak istediğiniz cgi-perl scriptinin README veya INSTALL dosyaları içerisinde bulabilirsiniz.

9- Dosya gönderme işlemi: 7 numaralı kutudan bilgisayarınız içinden seçtiğiniz dosyaları işaretledikten sonra 8 numaralı dizin içinde sürükleyip bırakmanız yeterlidir. 9 numaralı kutucukta göndermek veya indirmek istediğiniz dosyaları ve transfer durumunu görebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.