2012' de insanların yarısı yok olacak...

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
Cemil İpekçi: "ABD bunu biliyor ama halka açıklamıyor"

Ünlü Modacı Cemil İpekçi, HABERTÜRK'te Saba Tümer'in hazırlayıp sunduğu 'Bu Gece' programına konuk oldu. Türkiye'yi ilk defa bu kadar kötü durumda gördüğünü iddia eden İpekçi, dünyanın geleceğiyle ilgili de çarpıcı tahminlerde bulundu. İşte İpekçi'nin sözleri:


"Kriz ortamı çok kötü. Ülkemin bu kadar kötü durumunu görmedim ben. Ben çok darbe dönemi gördüm, çok kriz gördüm ama böylesini görmedim. Ama bu sadece bizim değil, tüm dünyanın sorunu. Atölyeme 700, evime 500 TL doğalgaz faturası geldi. Zamlar durmuyor, hayat standartları zorlaşıyor. Herkes küçülmeye gitti. İşyerleri kapanmaya başladı. Dünyada bugüne kadar görülmemiş şekilde yüzde 90'lara varan indirimler var. Dünya çok köklü değişim geçiriyor. Bu da tabii herkese tesir ediyor. İnançlar olumlu yönde etkileniyor ama bu süreçte. İnsanlar birbirlerine daha çok yaklaşıyorlar. Bu yönden iyi. Bugünkü dünyada, var olan iletişim imkanlarıyla bu daha da mümkün hale geliyor. Zaten Nostradamus "Müminler dünyaya hükmedecek" der. Sonunda da bu olacak sanırım. 'Mümin' demek 'inanan' demek. Yani "Allah'ın gönderdiği bütün peygamberlere inanan kişi" demek.


2012' DE NELER OLACAK ?..


"2012 yılında dünya üzerindeki insanların yarısı, 2016'da ise 4'te 3'ü yok olacak" deniyor. Ben buna inanmak istemiyorum ama bunu halktan saklıyorlar. Özellikle ABD bunu biliyor ve açıklamıyor. Halkta panik yaratmak istemiyorlar. Şu an yaşanan ekonomik krizin kat be kat büyüğü yaşanır o zaman. Siz 4 yıl daha yaşayacağınızı bilseniz çalışır mıydınız? Çalışmazdınız. O zaman dünyada kaos olur. Bu yüzden saklıyorlar."


Kaynak: Haber Türk


işte size 2012 de okuyabileceğimiz yeni bi 2012 anısı
biggrin.gif
 

StrongsAire.exe

Katılımcı Üye
15 Tem 2010
775
110
/.root
Tom4 4 Yıl Sonra ne olucağını Sadece Allh bilir Yok kriz Yok Küresel Isınma Bunlar Sadece Allahın Elinde Sen gönnünü ferah Tut Yeter Takma :)
 

harputlu

Yeni üye
27 Haz 2007
44
0
varsın yarın kıyamet kopsun dünya son bulsun bizde kurtulalım sizde bazı konuları abartmayın
 

kuralsı

Üye
30 Nis 2010
155
0
ya nasılbilebiliyorsunuzkii sadece allah bilebilir bırakın bu saçma şeylrei sadece bu şüphe yüzünden bie insanlar kendini öldürüyo yha kesin sesinizi
 

bozkurt_

Katılımcı Üye
23 Tem 2007
818
9
Hatırlarsanız 2000 yılındada kıyamet kopacak diye felaket tellalları atıp tutuyordu ne oldu...yeniden aynı muhabbet...böyle safsatalara itimat etmemek gerekir...
Emeğine sağlık hocam...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.