2017 VPN Önerisi

Sheffield

Yeni üye
17 Tem 2016
44
0
Herkese hayırlı akşamlar.2017 yeni vpn lazım ne önerirsiniz.Hız düşürmesin istiyorum tabiki düşer ama fark eilir derecede aşırı yavaş olmasın.Ayrıca internet sağlayıcım uydunet.Hotspot shield kurdum elite sürüm ama engellemişler.Bağlanamama sorunu yaşadım buna göre bir vpn önerirseniz sevinirim.
 

Sheffield

Yeni üye
17 Tem 2016
44
0
Yardımlarınız için teşekkür ederim.CyberGhost6 kurdum güzel gibi geldi bana tavsiye ediliyor internetteki araştırmama göre birde crackledim şuanlık bir sorun yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.