2019 kış festivali başlıyor

'Börteçine

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Şub 2016
7,573
767


7qUxOl.png



2019 KIŞ FESTİVALİ BAŞLIYOR


7qUxOl.png



Dondurucu soğuklarda içinizi ısıtmaya geliyoruz!

Kış Festivali'ne hoş geldiniz. Yılbaşı sezonunun keyfini ücretsiz ödüller, yeni görevler ve daha birçok şeyle çıkaracağız.



[ame]https://www.youtube.com/watch?v=kwxYU6gMUa0[/ame]



KIŞ FESTİVALİ SUNAR: HEDİYELER!
Oyun içindeki lobiye girdiğinizde yepyeni kar tanesi sekmesini göreceksiniz. Ona tıkladığınızda Kış Festivali Kulübesi'ne gideceksiniz.

14 gün boyunca her gün kulübedeki bir hediyeyi açabileceksiniz. Kulübede sadece bu yılki Kış Festivali'ne özel iki kıyafet, iki planör, iki kazma, iki kaplama, bir ifade ve daha birçok şey var!


Fortnite%2Fblog%2Fwinterfest-2019-begins%2FTR_11BR_WinterFest_Announce_Social-1920x1080-7e97d305fea96abac437ccea36c39f825f59eeeb.jpg



Peki, bunların hepsini nasıl alacağım?" diye soruyor olabilirsiniz. Hediye paketi sallayarak içindekini tahmin etme becerinize kalmış! Hediyeleri herkes ücretsiz olarak açabilecek. Kulübe ağzına kadar hediyelerle dolu; her gün gelip bir hediye paketini açabileceksiniz. Arada kaçırdığınız gün olursa üzülmeyin; 7 Ocak'a kadar gelip kaçırdığınız günler için hediye açabilirsiniz.


KIŞ FESTİVALİ GÖREVLERİ İÇİN ŞÖMİNEDEKİ ÇORAPLARA BAKIN

Şömineye asılmış çoraplardaki sürprizlere bakmayı unutmayın! Kış Festivali Kulübesi'ndeki şöminede asılı duran çorabın içi açılmayı bekleyen bir sürü ödülle dolu. Her gün şöminedeki çorabınızın içine bakarak yeni bir görev alabilir ve görevi tamamlayarak ödülleri ve TP'leri kapabilirsiniz. Hediye açmayı unuttuğunuz bir gün olduysa da üzmeyin tatlı canınızı; 7 Ocak'a kadar çorabın içine bakarak sizi bekleyen ödülleri alabileceksiniz.


YILBAŞI İÇİN EVLERİNE DÖNDÜLER: MAHZENDEN ÇIKARILAN SİLAHLAR VE GERİ DÖNEN SSM'LER
Yılbaşı sezonunda iyiden iyiye nostaljiye sardıysanız tam da size göre bir haberimiz var: Kış Festivali süresince bir sürü silahı mahzenden çıkarıyoruz! 18 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar Wick'in Başındaki Ödül, Silah Deposu gibi en sevdiğiniz SSM'ler ve çok daha fazla sürpriz de sizleri bekliyor. Ayrıca, yılbaşı kutlamaları kapsamında Bölge Savaşları da geri geliyor!

O zaman, seneye görüşürüz! :) <3

- Fortnite Ekibi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.