Usta 18 yaşındayım geldiğim üniversitede kafa dengi insan yok derken bi kızı tanıdım aga hayırlısı dedim.
Allah nasip etti bi vesileylen tanıştık kaynaştık hiç sevgili durumu faln yok ama arkadaş olarak öyle güzel vakit geçirdimki onla amk bağlandım ya işte en büyük hatam buydu bağlandım abi kıza.Bigün arkadaşla cafede oturuyoruz bu yakınlardaymış çağırdım bunu abi sonra 3 kişi çaylar falan derken gün öyle bitti.Abi sonraki günlerde bi bakıyorum kız havira arkaşımla falan konuşuyor.En son bi muhabbet oldu.O akşam onu sevdiğimi ve arkadaşımdan onu kıskandığımı öğrendi.Telefonla konuştuk abi o gece ağlayarak 2 saat kadar.Bana dedi abi saçmalama ikinizde benim arkaşımsınız iyi güzel eywallah.Geçen gün arkadaşın telefona bakıyorum amk kız buna yazmış.Ben şimdi napayım amk ikinizde arkaşımsınız dediydi ben her mesaj geldiğinde ne yapcağımı şaşırırken ondan bi mesaj daha beklerken kız arkadaşımla konuşuyormuş aga.S*ktir et en iyisi güzel hatıra olarak kalıcak artık.Okuyan olursa içimi döktüm kusura bakmayın.Hakkınızı helal edin.