Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık
Helal olsun, eline emeğine sağlık.eline sağlık
Onaylandı.
Eline sağlık.
Hangi sitelerin verileri olduğu yazsa iyi olur, Ellerine sağlık![]()
eline sağlık
Eline emeğine sağlık.
Helal olsun, eline emeğine sağlık.
Teşekkür ederim.bu verileri yapay zekaya tarattım merak edenler için:
Paylaştığınız dosya ve içerisindeki veriler, Hindistan'ın Batı Bengal (West Bengal) eyaletindeki çeşitli yükseköğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilere ait kapsamlı bir veri setidir.
Verilerin hangi kurumlara veya bölgeye ait olduğunu gösteren temel bulgular şunlardır:
Coğrafi Konum: Dosyadaki tüm kayıtlar istisnasız Hindistan'ın Batı Bengal (West Bengal) eyaletine aittir. Adres bilgilerinde Kolkata, Berhampore, Durgapur, Siliguri ve Howrah gibi bu eyalete bağlı şehirler ile Hooghly, Nadia ve Jalpaiguri gibi bölgeler yer almaktadır.Olası Kaynak Kurum: Dosya adı olan "heritageit.edu", bu verilerin büyük olasılıkla Kalküta'da (Kolkata) bulunan Heritage Institute of Technology (Miras Teknoloji Enstitüsü) ile bağlantılı olduğunu göstermektedir.
Akademik Kapsam: Veriler sadece mühendislik değil; Fen (B.Sc), Edebiyat (B.A), Ticaret (B.Com), Hukuk (LLB) ve Tıp (MBBS) gibi çok farklı fakültelerden öğrencileri içermektedir.
Öğrenci Numaraları: Kayıt numaralarının (roll number) başında yer alan "WB" ibaresi, muhtemelen "West Bengal" eyaletini temsil etmektedir (Örn: WB/2024/B.Tech-9119).
Veri Tipleri: Dosya; öğrencilerin tam isimlerini, e-posta adreslerini, cep telefonu numaralarını, doğum tarihlerini, açık ev adreslerini ve en kritik olanı, sistem giriş şifrelerini açık metin (plain text) olarak içermektedir.
Özetle bu dosya, Batı Bengal bölgesindeki üniversite öğrencilerini hedef alan veya bu bölgedeki bir eğitim kurumundan/sisteminden sızdırılmış hassas kişisel verileri içermektedir.