250 lira kazanç öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baysinsi

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
307
1
youtubeden 250 Tl
kazandım fakat bu parayı harcamak yerine katlamak istiyorum ne yapabilirim

iddaa da iyi değilim :/
 

Cold-Shadow

Kıdemli Üye
8 Şub 2015
3,423
1
26
Kesinlikle iddaa oynamayın. Bunun birde haram ciyeti var. O paradan hayırda görmezsiniz. Dolar bu sıralar çok oynuyor. Düştüğünü gördüğünüz de alın bence. Gelecek için diyorsanız bi çeyrek altın yapın. Altın gittikçe yükselecektir. Aklıma başka bi'şey gelmiyor maalesef. Umarım daha iyi önerilerde bulunurlar dostlarımız.

Hayırlı geceler.
 

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
Ticaret.

Ticaret yapabilirsin. Aslında vermemem gereken birkaç tavsiye verebilirim. ABC sitesinden yurtdışından buraya bazı ürünleri getirtip %150 %200 oranında bir kar ile satabilirsin.

Hangi ürünleri getirteceğini de söylemiyim. Malum, rekabet.

Getirteceğin ürünleri seçmek için, Türkiye'de e ticarette satışı olan, talep olan ürünleri araştırarak bulabilirsin.

E-ticaret işinde çok büyük paralar dönüyor. Var olan sermayayi katlamanın güzel yollarından biridir e-ticaret.
 

PourLa

Uzman üye
27 Mar 2016
1,659
30
Katlamak yerine kaybedede bilirsin para kazanmak denilen kavram zamanla olan bir iştir. Ve risk alırım diyorsan girişimciysen proje üret onun üzerinde çalış.
 

xXproX

Katılımcı Üye
16 May 2016
483
0
çinden birer ürün getire getire satıp ticarete yapabilirsin(tek seferde aynı ürüğnden fazla alırsan 10-20 tane gibi devlet sana satıcı damgası vurur vergi vermek zorunda kalırsın)
bitcoin alıp satabilirsin "güvenilir bir site tıkla"
başka bir yöntemde recyclix 20 euro hediye veriyo sana araştır derim link heryerde ödeme janıtı bulabilirsin (bitcoinlede ödeme alabilirsin)
kayıt olurken yönetici hesabı kısmına bunu yazarsan sevinirim :D 9F14-CC4F-FACB
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.