'AKEL Uzman üye Katılım 14 May 2016 Mesajlar 1,174 Tepkime puanı 4 Yaş 124 Konum . Kredi 0 10 Şub 2018 #1 Mobilden yapılmıştır. Hd olmamasının sebebi kullandığım uygulama İnternet gelince söz pcdende yapacağım
Mobilden yapılmıştır. Hd olmamasının sebebi kullandığım uygulama İnternet gelince söz pcdende yapacağım
Spaax Uzman üye Katılım 9 Ara 2017 Mesajlar 1,532 Tepkime puanı 0 Konum Türkiye Kredi 0 10 Şub 2018 #2 Hocam mobil diye geçiştirmeyin.mobil dende çok iyi yapılıyo.çok sade olmuş ve cc ve renkler uyuşmuyo.Başarılarının devamını dilerim.emeğinize sağlık
Hocam mobil diye geçiştirmeyin.mobil dende çok iyi yapılıyo.çok sade olmuş ve cc ve renkler uyuşmuyo.Başarılarının devamını dilerim.emeğinize sağlık
2nokta Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 16,681 Tepkime puanı 17 Kredi 0 10 Şub 2018 #3 Mobile göre çok çok iyi Nasıl yapıyorsunuz telefonda anlamıyorum Çok teşekkür ederim dostum.. Çok güzel olmuş
Mobile göre çok çok iyi Nasıl yapıyorsunuz telefonda anlamıyorum Çok teşekkür ederim dostum.. Çok güzel olmuş