3 boyutlu hayallerinizi tasarlayın (Google SketchUp 6.0.277 (Ücretsiz)

by-RiChEs

Kıdemli Üye
3 Eki 2007
2,667
53
Vatan
Google SketchUp 6.0.277 (Ücretsiz)


SketchUp, Google tarafından geliştirilen ve 3 boyutlu hayallerinizi hiç olmadığı kadar kolay biçimde tasarlamanızı ve çizmenizi sağlayan harika bir yazılım. Kolay kullanıcı arayüzüyle hayallerinin çiftlik evini veya oturma odasını planlamak ve buna 3 boyutlu olarak göz atmak isteyen amatör kullanıcılar tarafından bile kullanılabilir. Üstelik Google programın artık bedava bir versiyonunu kullanıcılara açtı.

Binlerce bileşen içerisinden modelinize uygun parçayı bulmanız çok kolay. Işığın geleceği yeri belirleyerek 3 boyut duygusuna biraz daha detay katabiliyorsunuz. Modelinizin üzerinde direkt olarak renk, ışık, biçim ve perspektif ayarlamaları yapabiliyorsunuz.

Yenilikler (6.0.277) :

-- Google earth için destek eklendi.
-- Kullanım biraz daha basitleştirildi.

Bedava olan programı indirmek için resimlerin altındaki linke tıklayın.Boyutu 19 MB.


14gq1.png




2122006031418070315sketchupsma.jpg




aecbytessketchup9cw.jpg




sketchup20fx.jpg



Google SketchUp 5.0.305 İndirmek İçin Tıklayın


Ayrıca alttaki linke tıkladıktan sonra açılan sayfada hazır olarak verilen bazı evlere tıklayarak direk programa aktarıp editleyebilirsiniz.

Hazır Evler İçin Tıklayın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.