3 Boyutlu Masa Üstü

bbagis

Katılımcı Üye
22 Şub 2011
732
0
Cubedesktop 3 Boyutlu Masaüstü Uygulaması

Cubedesktop pro 3 Boyutlu Masaüstü, temel olarak birden fazla masaüstü kullanmanıza imkan sağlayan bi program. bu pek yeni bir şey değil yıllardır bir çok benzer yazılım mevcut Microsoft dahi Windows XP Powertoys paketine dahil etmişti fakat bu zamana kadar gördüğüm en başarısız çoklu masaüstü yönetim yazılımıydı.


Fakat Cubedesktop bu zamana kadar yapılmış en işlevsel ve en hoş görünen çoklu masaüstü yönetim uygulaması. Cubedesktop masaüstlerinde gezinmenizi bir kaç tanıdık efekt ile gerçekleştiriyor.


Apple iTunes/iPhone/Mac OS X Leopardtan tanığımız CoverFlow efekti, Linux Ubuntu dağıtımdaki Beryl 3 boyutlu küp efekti, Carousel efekti gibi dikkat çekici efektler ile masaüstleri arasında geçiş yapmanızı mümkün kılıyor.

Cubedesktop pro 3 Boyutlu Masaüstü Sistem Gereksinimleri


Cubedesktop pro 3 Boyutlu Masaüstü programının çalışabilmesi için gereken sistem gereksinimleri düşük olmasına rağmen verim alabilmek için yeni nesil ekran kartlarıyla en iyi görüntü elde edilebileceğini hatırlatırız.

Microsoft Windows® XP& veya Windows® Vista&
1.4 Ghz İşlemci
512 MB Hafıza (1 GB tavsiye edilen)
DirectX 9.0c
3D destekli 64MB Ekran kartı


http://www.4shared.com/file/46597452/e21a4f7b/Cube%20%20desktopPro131.html


rar şifresi: www.4evershare.com

seriali de içindedir..
 
Son düzenleme:

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
3
340
İstanbul
054123yodm3dbl4oh7qm9.jpg

Buyur ben verdim :)
Saol paylaşım için program ise program bölümüne açmalıydın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.